【展望未來(護級達)】阿仙奴21-22球迷吹水區 MMXLVI

1001 回覆
2 Like 9 Dislike
因為達蛇一黎就捧盃 呃到高層俾多啲時間佢
希望今次手術一次搞掂之前啲問題

巴丁個膝頭做完大手術
依加都無乜點傷真係要還神
阿9體能麻麻

白T 派對就算唔傷尾段好多時都唔夠氣
但佢地個位冇replacement
長久咪易傷
其實仲有拿卡, 巴丁都係
不過拿卡唔係正選
巴丁就同esr 輪換

xhaka 奧哥呢D 算係異類
不過下年應該會好d ge
有5個換人
3男2女
老老實實,今季嚟講,白t本身就玻璃底,喺些路迪嗰陣已經係,收咧正常發揮

富哥睇返博洛尼亞兩季都係踢唔足,都似玻璃feel,今季個小腿完全傷唔好,呢樣真係要考軍醫同體能教練下季搞唔搞掂,如果唔係又要繼續靠葡狗

party就唔知做乜鳩,本身都唔係傷患底,嚟到阿之後兩季都係半季多啲收咧

主要係呢3件,但3件已經搞到隊波狂失分,個後備質素好唔掂。黑t有幾廢有眼睇。葡狗對弱隊勉強夠打,一對強隊現撚晒型。party傷用lokonga完全屌唔起條中場,出圾先好返啲

個後備唔加強,以阿狗啲玻璃腳嚟睇,下季都好難踢
睇返尋日highlight
如果對邊唔係出副龍
應該都係小勝
梗係啦剩係得勝利11人
其實今季買人算合格,係差左少少穩定性,冨哥就傷住踢所以再傷無計,比我就對利個場唔好紮住踢,冨哥幫我地右路守得穩,藍絲度季初同中破迫搶,直接龍門做波有驚喜,但係去到尾10場,唔夠穩定開始暴露左弱點就係企位同輕出。但20中有時間再進步。迪加進攻核心,無佢比咁多波saka同殺入禁區同護波,唔知失幾多分。今季同saka差唔多踢足,達咪咁快chur乾人。然後講失望係黑T同老公狗。打中中要經驗,比多d時間佢去進步。黑T就心理質素防守差,比人壓住就自爆
我覺得唔怪得軍醫/體能教練喎長期都係得13/4個出不如屌鳩後備唔夠人
saka 真係chur 到過龍
下半季尾段表現差左
今年算小啦
下年雙線肯定仲大獲
達狗個碌柒下年快快手出局專心單線爭前4好過
人哋就有得輪換嘅我哋就基本上用死嗰個陣容 11人+幾個唔係成日都出嘅連盃賽大幅度輪換都冇
但今年又續新
咪撚理個班屌軍醫屌訓練模式班人
白T 知自己玻璃就唔好去咁盡啦
啲嘢唔撚可以why not both嘅?
總之一係人地踢你,一係就勝利十一人自己冇輪換
就一定唔關體能訓練事
撐愛反雲
雲加主要係真係老啦 70歲 有冇成績都差唔多退啦屌
早D退分分鐘有高普
續約其實我覺得冇咩問題 都係可以照炒
最多咪賠多啲錢 又唔係我出既
我重度家族。
雲加點都要退架啦
足總盃嗰年走就大家都開心
定係你先冇why not both好似講到剩係得體能/軍醫出問題咁
增強個陣用有可能有得一戰
不過我諗真係太理想應該買唔足人
咁你覺得點解咁易傷
我唔係因為今年先咁樣講
仲要有世界盃 陣間踢完半隊人傷哂
你成段真係我心聲
雲加最後都係成日輸比強隊 不過間唔是大炒下D廢隊
愛蛇最衰仁慈 比球員恰到仆街 高層又唔撚撐佢
如果愛蛇3年都冇前4+歐霸 咪一樣要佢走
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞