【展望未來(護級達)】阿仙奴21-22球迷吹水區 MMXLVI

1001 回覆
2 Like 9 Dislike
曼城黑哨
同意nk進步咗,留佢絕對ok
但要買多件一線尾正前
耶穌始終唔係正前,玩假九我哋又未到家
你話耶穌30m都算,多成個double, 唔值
下季嬴28場+10連敗排第3deal?
續約先講啦,熱狗之前夠話會放佢走
啱,有歐聯,轟落nunez,30m耶蘇後備前鋒右翼最理想,依家就發夢啦
有咩正前一線又肯踢歐霸
教練有料咪可以將二線頭帶上一線
高普去痢初期都係去搵Mane同費奴
Tune tune下就變一線
所以我支持買dcl
加埋toney
60m夠打包兩隻
其實市場上有無好像隔離車havertz咁嘅前鋒,佢仲係利華個時已經好勁知佢岩打正前,入波仲要唔差,結果車就買左…..佢依類前鋒好岩我地用
阿達tune下tune下變三線
唔講價錢問題
簽jesus 冇問題
續nk 都冇問題
係怕jesus + nk 都係老鼠仔型攻擊球員
要多D 空位搶點先發揮到
最怕係對D 死守球隊
1 失波先人地縮就唔識打
打修, 白, 晶比人磨死
除未計big 6 果D
人地鏝雙核 kdb + b華
對翼又勁過我地先可以咁打
(鏝最尾都忍唔住買番正前夏撚)
我地就算派對好番
x朗推番前做雙核但佢始終唔係AMC
入球能力, 向前派直線, 小空間技術呢D 唔好話同鏝D人比
阿9入面搵多個有奧哥70-80%都冇
Kane整定比利維食住 咁都唔罷踢真係on9
有nunez當然好,宜家可以試耶蘇呢啲冠軍隊嘅role player猛返上前四。
就算有一線前線,呢隊波,呢個踢法都應該無乜供應
高大 ge CAM
Oihan Sancet
咩人嚟
未聽過
其實son有冇大會話買
佢都就30歲, 又好似唔高人工, 係咪同laca差唔多人工?
歧視亞洲人 覺得佢地曇花 冇咩會想要
羊?我覺得羊可以叫一線finisher
但係達手下要佢做入波以外嘅嘢
所以就衰左

所以買DCL個啲 都係哂氣
畢爾包
今季好似打攻中 / second striker
岩岩22歲
188cm
西甲27場6G4A
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞