buyandship正一垃圾集運黎

246 回覆
16 Like 1 Dislike
英國真係好慢

慢到癲 ##fatc
25/11 出 12/12 到
2/12 出 19/12 到
共17日,仲未計去取貨點正式收貨

用過美國好快,今次英國同你一樣,慢到震
usex 都好垃圾, 兩件貨晨早月頭到左, 話咩好多件, 拼箱要用多兩至三星期. 屌9佢, 我估一月中先到香港倉. 用埋呢次永不錄用.
BNS 官網個時間昆鳩人....
寫就好快啦...咩4日6日7日...
根本都唔撚岩的...以前用好準
而家暗地裡延你期...問題係佢公開個表唔改
搞到俾人有錯覺以為好快...
其實係好撚慢...

利申:等緊佢19日到(聲稱)件貨入香港倉
其實係好撚慢...

補充少少
我15,16都有出庫...帳戶內已經延左做23號到港
佢個大表寫20號同22號到港...根本係昆人
其實係好撚慢...

補充少少

你講完即刻望下 真係變左23
14岀 預20到,希望唔好dealy
Thanksgiving買既野睇黎聖誕前唔會有得拎

屌佢
其實係好撚慢...

補充少少

你講完即刻望下 真係變左23

屌你老味,感恩節20幾號買件野今日終於拎撚到
以後blacklist 立圾bns
好在我無試用佢黎運買外國野,一直都係當淘寶集運咁用
拎左貨了thanksgiving買的
佢個網d status時間唔準
我明明日日check住,佢19號先轉status話16號到到香港咁
其實BNS係Morning Express開
屌,買左先睇到呢個post
日本倉係咪一樣咁慢?
我有件5號到佢美國倉13號出
19號又到真係到港
而家係等緊班fd另一件9號到美國16號出
改遲左一日

淘寶都係用淘寶店個d集運
冇咩system但勝在旺旺講2句佢即刻幫我跟
英國倉 Unit 10 同 Unit 11係咪都係佢地,之後明明copy and paste 係10,而家網站變左11,好擔心
其實BNS係Morning Express開

真架?重想建議佢地換左個速遞去
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞