buyandship正一垃圾集運黎

246 回覆
16 Like 1 Dislike
9號出庫 今日拎哂

6號出庫,仲未有email
6號出庫終於有
英國真係好慢
9號出庫批 今日到港
岩岩打左上cs問 佢話今日拆 長沙灣倉可以即日攞

我都係荔枝角拎,但等左24小時仲未有email

打上去問左次 比啲壓力佢地 嘈兩嘈今日拎

係咪要好惡咁先得
9號出庫 今日拎哂

6號出庫,仲未有email

我都係6號出, 啱先收到email終於拎得
上面成7-8個人幫手勁多野

啱啱攞咗

啱啱攞咗

係咪要相認

啱啱攞咗

係咪要相認

不了
用過美國同日本
唔覺要等好耐
可以快d既話當然更好
屌 岩岩打去問係咪真係拎得 之後又話今日攞唔到
今日預計到香港,但仲係海外出庫
Buyippee有冇人用過?
今日去荔枝角拎, 1PACK 5件唔見咗1件,
仲要係最貴嗰件, 搵唔到一定唱撚衰佢

巴打即場開黎check?

建議即場check ,錯有得講

好過b&s又貴又慢
反正都慢 不如比少d錢用lotpost

lotpost 同 bns 之外
仲有邊間多人用?

用左lotpost4次, 唔見過我3次件
仲要話唔關佢事唔賠, 明明見佢簽收左
永不錄用

唔撚係呀咁驚
無諗過有呢d情況出現
用左3次so far 無事
點buy先最撚垃圾
點buy啊慢撚到咁

我覺得果間貴

落油 我1/12到美國倉,岩岩星期四cs覆話下星期左右到
“8-10個工作日“ 邊個星球先?

總之間間都有仆街野,多定少既分別。

係即場check,見到好似得4包已經叫人嚟同我一齊拆,
佢今日打嚟話搵返,我仲未拎,但又要走多轉
有件貨話尋日到香港 到宜加做係出庫

係即場check,見到好似得4包已經叫人嚟同我一齊拆,
佢今日打嚟話搵返,我仲未拎,但又要走多轉

你應該要求佢寄返呢件貨俾你啦

我上次佢調轉左我同另一個人件貨,
佢都肯寄返俾我
屌佢老母,打佢電話冇人聽,想點呀
兩件貨同一時間送到倉,快遞顯示同時
前後差一日入庫,呢個都唔係問題,點解出庫時間差成三日(至少)仲等緊第二件出

當你心急攞第一件先,唔合併兩件黎攞,第二件就會好快到
英國真係好慢

慢到癲 ##fatc
25/11 出 12/12 到
2/12 出 19/12 到
共17日,仲未計去取貨點正式收貨
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞