buyandship正一垃圾集運黎

246 回覆
16 Like 1 Dislike
BNS 啲自取點勁撚散
用過buyandship,buyippee,shipbao
幾間最好係buyippee

Buyippee雖然貴, 但夠快同打親去cs有人聽有人跟,用過幾次冇試過甩,包括o岩o岩感恩節買左部dyson,成個過程好順利

Buyandship之前聽巴打話好, 但又慢過人又唔係平好多,已經好少用呢間,除非D野唔趕

Shipbao呢間垃圾唔洗講啦,真係狗都唔用

其他咩piece up都未用過, 有冇包膠?
[quote]用過buyandship,buyippee,shipbao

Buyippee雖然貴, 但夠快同打親去cs有人聽有人跟,用過幾次冇試過甩,包括o岩o岩感恩節買左部dyson,成個過程好順利

Buyandship之前聽巴打話好, 但又慢過人又唔係平好多,已經好少用呢間,除非D野唔趕

剩係計體積重已經唔駛諗

我都用開buyippee! 之前感恩節買既都好準時收到 buyippee 而家計實重收費喎
用過buyandship,buyippee,shipbao

剩係計體積重已經唔駛諗

我多數買美國野 岩岩black friday買Dyson 1號入倉 已經6號到香港 超快
一分錢一分貨 起碼唔洗運返大陸再送黎香港咁柒

係啊 樓上講左唔知幾時開始美國實重
有冇人有dimbuy會員推薦no.?
21號已經係香港倉出貨
又話出貨後等一日就可以係自提箱拎貨。。。
點知今日都未拎得
一年前既post
呢間真係愈做愈衰!
15年開始用,細細地規模個時好地地
做大左就又差又慢
班CS仲要不知所謂
有某個叫Fiona既語氣差不突止
剩係識話個客唔啱但又唔俾下d解決辦法/建議!

我決定bookmark呢個post
每個月都黎推下佢
呢間垃圾幾時執啊
一d改進都無
換過班cs啦
啱呀, 我都係嘈過佢.

仲要呢半年嚟幾次買一件野, 有時係玩具有時係衫, 佢都話1.1磅

我DKLM啦, 多0.1磅收多$22, 肯撚定係特登, 邊有可能次次都咁準
垃撚圾公司
想問下價值$3000既一件貨洗唔洗買埋佢個額外保障?
會唔會好易唔見件貨

用緊佢 買左佢同massdrop 合作優惠既大耳牛
出貨成十日都未撚到,美國環繞地球一圈飛返去美國都已經得,都仲未到香港
PUSHHHHHHHH
好耐無推post鬧呢間垃圾公司
日本轉運我已經轉左另一間
又平又快
3-4日就拎得貨,服務又好
運費$19/0.5kg
係kg唔係lb, 抵過間垃圾多多聲
係衰在無自提點,要自己去觀塘工廈取貨
間野叫Etou**,中文易*家

用成個星期都未由香港倉送到去自提點
你老味美國飛嚟都唔洗咁耐
唔問個CS都唔知原來送錯去第二個自提點
然後又要on99等件貨返倉,又再on99等佢送去荔枝角

大家有冇其他集運推薦?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞