buyandship正一垃圾集運黎

246 回覆
16 Like 1 Dislike
D cs 串到
多得大家之前係咁力捧佢 多人用左再加上Black Friday 自然慢左
利申 6號入庫個啲出左 7號後入庫既未出

官網都話呢段時間多左幾倍人登記
對於巴集黎講睇得出佢地有用心應付高峰期
起碼不停提大家要入定資料,bf 期間無得跨國集運但會退返積分比你
個人覺得算係咁
出庫了
話佢慢果d 係咪未試過bf 買野

我上年用us ex 就 1月頭先有得拎

bns 算交待清晰,其他果d 叫天不應架喇
等左11日終於出庫
3號入庫,6號出庫,宜家都未到香港.
D cs 串到

見識過

下😳 我8號出庫 尋日已經到左香港倉啦
追一追啦

反而9號出庫果件就要 15 號

咁快 我6號入庫佢話要13號先到本地庫,啱啱再睇要14號
新手一名 用過piece up幾爽手
話就7-10日到港 但5日就收到email話到左

係一開始唔撚識 攪錯左到倉日期或者因爲black Friday 多貨個倉整耐左 11/29到倉 12/1 先執到出黎 但整體印象幾好

原來仲生存緊
整唔件貨又cs hea 人,最後選擇唔應

下😳 我8號出庫 尋日已經到左香港倉啦
追一追啦

反而9號出庫果件就要 15 號

咁快 我6號入庫佢話要13號先到本地庫,啱啱再睇要14號

同我同一批
同我同一批

希望聽朝唔好又改變15號
同我同一批

好中唔中中左最慢果批…
8號出庫尋日到港
8號出庫尋日到港

公平咩

俾大陸公司羅身份証 狗都唔屌

笑左,你又知其他公司100%安全?

其他公司根本唔駛身份証同地址 你話呢?

Agger
仲要影印留底 咁都覺得無問題

仲以為自已好撚醒
同我同一批

變咗15號
Thanksgiving咁多高登仔(定係打手)吹奏,就知賴野,一定勁多貨隊爆佢做唔切

利申:件貨入倉一個禮拜仲未出倉
以前都係用buyandship
貪佢個自提點係我屋企對面
當時都唔知價所以一直用
之後發現原來有d地邊平佢3x%
就無再用過佢
但問心果句,如果唔係black friday呢d日子
唔覺得佢慢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞