buyandship正一垃圾集運黎

246 回覆
16 Like 1 Dislike
同埋佢之前快係用緊4px倉
轉左倉之後第一次用,比之前係慢既,唔知係咪因爲black Friday period 先係咁
但佢個system應該比其他集運好 有無其他好過佢?求介紹
平時好快拎得
今次7號先入庫 而家一件出左一件未出
但佢個system應該比其他集運好 有無其他好過佢?求介紹

講真佢客服真係有求必應
呢樣算係最好
呢幾年好鐘意係美國森林買野
用過幾間
bns 算係最穩定最快 除左 bf 時間
6日內一定到手 平均5日就得
應該係用咁多間最快 覆問題都快

又用過 shipbao 呢間先搞野 直頭經典
9號到倉, 29號先到手 足足20日
未試過一間咁慢
Cs 唔算真 都算有禮貌 但可能本身 services 太廢
太多人屌 佢自己都覆唔切
有次打上去 果既 下晝就收工
佢都話仲睇緊上晝果幾百個msg
非戰之罪 我都登佢慘

bns真係有咩快咩,今日美國星期六又唔開工
我當佢星期二出到倉
由簽收到出倉要成十二十三日
當佢一星期到香港
再等多一兩日先拎到貨
總共三星期
呢幾年好鐘意係美國森林買野
用過幾間
bns 算係最穩定最快 除左 bf 時間
6日內一定到手 平均5日就得
應該係用咁多間最快 覆問題都快

又用過 shipbao 呢間先搞野 直頭經典
9號到倉, 29號先到手 足足20日
未試過一間咁慢
Cs 唔算真 都算有禮貌 但可能本身 services 太廢
太多人屌 佢自己都覆唔切
有次打上去 果既 下晝就收工
佢都話仲睇緊上晝果幾百個msg
非戰之罪 我都登佢慘

但我見佢平均由出倉到香港都要五日
入庫我當一日
黎到香港等多日
都要一星期
我記得好耐之前用過佢一次
用左一兩星期先收到貨
新手一名 用過piece up幾爽手
話就7-10日到港 但5日就收到email話到左

係一開始唔撚識 攪錯左到倉日期或者因爲black Friday 多貨個倉整耐左 11/29到倉 12/1 先執到出黎 但整體印象幾好
屌我件野快遞話5號送到美國倉,佢依家仲未幫我入庫,好撚擔心

屌佢老母Facebook 問佢仲話可能快遞送錯,錯你老母呀

做咩唔上佢個網客服問

做咩唔上佢個網客服問

唔係一樣既咩?

做咩唔上佢個網客服問

唔係一樣既咩?

我估應該分開既,係fb個個都問得
客服問都起碼都有資料時間個d
我大前日件貨入左庫無遲過,但平時係一入就出庫
我前日再問佢,佢話3至5日出庫
咁起碼有個紀錄,我等足5日唔出就可以明正言順屌柒佢
Black firday啊大佬
年年都係咁架啦, 第一次玩?

每年呢個時候個個集運都係咁慢
我記得佢個網都好似講過BF會慢d先出到貨, 乜冇睇架咩?
Black firday啊大佬
年年都係咁架啦, 第一次玩?

每年呢個時候個個集運都係咁慢
我記得佢個網都好似講過BF會慢d先出到貨, 乜冇睇架咩?

我係入庫都未入,5號送到,依家都未入
6號入庫
今日11號了 仲未出庫
我覺得好撚正常
感恩節出貨慢啲有幾奇呀on99
巴打係未無申報件貨
我用又好正常

我都覺得service 唔錯 有無人用過佢個 自提箱服務?

我有申報到件貨
件貨簽收後等左五日先入庫
之後等左五日到宜加都未出庫

咁遲先入庫
擺撚到明係人地簽收左件貨之前你都未申報

我都覺得service 唔錯 有無人用過佢個 自提箱服務?

我有申報到件貨
件貨簽收後等左五日先入庫
之後等左五日到宜加都未出庫

咁遲先入庫
擺撚到明係人地簽收左件貨之前你都未申報

On9仔,我3號申報,5號送到,今日都未入庫
多得大家之前係咁力捧佢 多人用左再加上Black Friday 自然慢左
利申 6號入庫個啲出左 7號後入庫既未出
10 號入庫等到彿誕
10 號入庫等到彿誕

唔記得7號定8號入庫嘅到宜加都未出庫
今朝做要手痕買多樣野
今次有排等
我有件貨都係等左幾日先入庫,一星期先出到
我有件貨都係等左幾日先入庫,一星期先出到

由簽收到宜加等左成個幾星期都未出庫
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞