buyandship正一垃圾集運黎

246 回覆
16 Like 1 Dislike
件貨6號出庫,宜家預計到達本地倉庫時間16/12/2016, 又推遲一日

同一批

屌又遲
件貨6號出庫,宜家預計到達本地倉庫時間16/12/2016, 又推遲一日

同一批

如果下星期話有得耐真係即攞
要攞黎去旅行

我都係

同一批

屌又遲

我d係買俾小朋友既聖誕衫...希望拎得切
屌講起就嬲
話說我喺美國網站買左對鞋,我好早已經申報左,UPS個網話5/12已經delivered, signed by BNS。咁我8/12見對鞋仲未入倉,咪喺客服問吓佢地囉。屌佢老母跟住客服同我講話佢喺個倉揾唔撚到我件貨,問佢整唔見我件貨有冇得賠,佢又唔撚肯答,淨係話乜鳩會同UPS跟進吓,仲話要成個禮拜先答到我

屌都唔知會唔會Black friday太多貨佢地搞到亂晒,寄撚左唔知去邊撚度

求教,有冇方法可以屌柒佢??
好好彩幾次都係即日入庫,第二日出庫
但運輸期真係越黎越耐,由3-4日變到依家10日,唔知關唔關上面話大陸轉機事

貪平用大陸轉運
我英國2號出庫,到e加都未有
美國一定係USEX最強,佢衰就衰在遠,但真係可預測到大概幾時拎得。

俾大陸公司羅身份証 狗都唔屌

笑左,你又知其他公司100%安全?

其他公司根本唔駛身份証同地址 你話呢?

佢地只係要求有你名既證件
你俾咩都得
我次次都俾把款卡佢
同埋不嬲唔洗地址
痴線,第三件貨追到第一件個進度
出庫時間 06/12/2016 9:58 AM
預計到達本地倉庫時間 16/12/2016

仆街
出庫時間 06/12/2016 9:58 AM
預計到達本地倉庫時間 16/12/2016

仆街

尋晚又推遲多一日啦
我d 野早到左喎,明明話預16到港,琴晚已經齊哂
不過佢英國集運仲慢
我英國2號出庫,到e加都未有

same
我d 野早到左喎,明明話預16到港,琴晚已經齊哂
不過佢英國集運仲慢

我諗佢每批都報遲一日左右做緩衝
之前都唔使下下6/7日...
我都有件本身寫15但14就入左庫

做ON9係遲出庫但早D到...
咁我件貨咁早出黎有撚用
我都等緊d polo 返黎,不過我唔急,我有同事諗住訂野做聖誕禮物,我話用集運就唔好啦,年年都遲架,全香港都係美國訂野
英國都等緊
出庫時間 02/12/2016 12:45 AM
預計到達本地倉庫時間 15/12/2016
由於美國正值物流高峰期,航班機位非常緊張,為確保貨件可以盡快上機,我哋安排咗唔同嘅航空公司,因此航班路線都有唔同,部份係直航、部份需要轉機,而轉機亦有唔同嘅 Transit Time,所以大家睇「發貨資訊」時,會發現唔同出庫日期嘅批次會有唔同嘅到港先後次序;即使同一日出庫,都有機會有唔同嘅到港日期。
由於美國正值物流高峰期,航班機位非常緊張,為確保貨件可以盡快上機,我哋安排咗唔同嘅航空公司,因此航班路線都有唔同,部份係直航、部份需要轉機,而轉機亦有唔同嘅 Transit Time,所以大家睇「發貨資訊」時,會發現唔同出庫日期嘅批次會有唔同嘅到港先後次序;即使同一日出庫,都有機會有唔同嘅到港日期。

us amazon買左2件野 1件用b&s仲未出倉 另1件貪平用x寶竟然到左香港 高登仔介紹真係大伏
black listed
想問下集運有冇得退貨?因為有d衫褲試完唔岩想退。 直寄香港我識退,但集運唔知有冇?
夠usex垃圾
月頭delivered而家仲未入庫
留msg問佢佢話而家仲process緊black friday啲貨
認真 我用過兩次,上次係買褲,等佢到香港都個幾兩個星期,等撚到我頸都長
有冇更快更平既代運介紹?
其實我用lotpost
係慢,但平
但我見都好多人屌
咁到底邊間先ok
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞