Netflix發嘲弄meme「買不到快篩」被台灣網友出征

443 回覆
133 Like 34 Dislike
而家好似比外國入100支每人(之前唔比)
同埋180蚊任買,貨多左,同埋有班人嫌貴
180蚊其實係一人限購一支,而家唔知係咪又改左
外國入100支唔知使唔使好似上面單新聞咁講要俾錢登記
不過講到尾呢個地方都係地獄鬼國黎,旅行都唔好晒錢啦,去東南亞仲好
Ching 要book就趁而家
呢排係笑鳩台灣人 所以我睇唔到
其實都係笑人買唔到快篩啫
又唔係笑佢地死人冧樓
唔明佢地咁嬲做咩
原來台灣有incentive 請網軍(我)嚟「lihkg 」洗地

你自己講完都唔笑
你幻想力真係好癲
喂屎忽鬼
又話要例子
畀埋link你又扮睇唔到
定係你唔識吳介民教授係邊個呀?
係咪以為批評民進黨就係藍營KMT呀
班1450繁支真係好撚玻璃心
咁荒謬嘅言論(網軍嚟連登洗地)你都可以講得出
更加證明你活係自己世界,唔接受其他觀點
我見你前面嬲到字都打錯晒,我諗你都應該係真心,唔係網軍

淨係識覆佢唔識覆我呀?
我有例子同你對質呀
白痴仔,屌你老母,弱智,奶台,狗
你嘅程度就係得咁
怪唔得繁體字幕
你既程度好高?
淨係識搵個對罵既來覆
我有例子同你討論就扮睇唔到
唔覆你係因為上面已經講過
一個人嘅言論唔可以generalization
如果以你嘅做法,我係日美韓forum 隨便都可以搵到個仇港post,咁你係咪要憎晒全世界
當年都好多日本人話黑警打得好,咁係咪代表晒全日本
https://www.facebook.com/photo/?fbid=3110743752510436&set=a.1392115294373299

多撚謝喎咁樣叫一個人單一例子?
入面majority就係插吳介民
我只係揀咗最口臭最覺得香港人係殺父仇人既拎來舉例

咁你咁講連登都唔係"依家連登風氣睇落憎台灣仲憎過中國同香港政府"啦,有你呢幾條友幫台灣(人)講好說話

唔駛拉埋其他地方來spin啦雙標仔
自民黨同日本人無你地綠粉同DPP咁偽善
兒登主流永遠接受唔到嘅現實 人哋都係睇兒登仔玻璃心
啫係meme.老作就得?
好意外咩?兒登依家就係充斥住呢D極低質素嘅盲反台
垃圾繁體支那台狗
玻璃心跟中国人沒分別
有腦只係少部分,同支那人一樣
究竟要有幾低賤先好似你咁去幫繁支嘅柒事洗地
奶共都叫有錢收,你呢啲直情係M底
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞