林二汶加盟擔任tvb《聲夢傳奇2》導師, 讚參賽者比《全民造星》少,資源分配較集中

262 回覆
16 Like 435 Dislike
想問有咩關係
同埋Twins點樣無咩運行
喺大陸乘風破浪喎
講到佢無左你班viutv膠要係街乞食咁
好多心智未成熟嘅小朋友係非黑即白
唔明白黃就等於要黃到令自己唔打中資工
搭鐵都要俾人屌
咁叫襯托
做過兩面類同節目
記者通常都問你有咩分別
平實講返又踩
你仲玻璃心過小粉紅
其實佢字眼上都幾neutral,都唔覺得有襯托,有冇諗過你本身戴咗有色眼鏡?
無人知果兩個台無人睇,不過佢做開電嘅話都算返有線娘家,佢去港台31就唔知啦,不過馬浚偉揸旗計藍台啦
依家變左觀眾自己壟斷返
有咩問題
條友個理由都搞笑啦
公司唔想你講太多咪唔想你講太多
又唔係咩老笠強姦醜聞
做娛樂圈唔係諗住有約係身會暢所欲言呀嘛
你真係老幾呀病童
屌你老母啦
d人唔撈cctvb去viutv d記者咪一撚樣問佢cctvb點點點 點解唔做
你個陣唔撚出黎話佢地做咩踩前東家呀
好多個都係咁
陳國邦最經典
垃圾
撐果班好多平時都係俾人屌開熱狗五毛
巧合黎嘅啫
支持tvb
我屌晒全部架 所以?
咁唔稀罕咁咪好囉
等你班tbb膠推佢上多次紅館

而家viu粉擺明唔采佢架啦
佢冇viu粉都大把世界咁就祝佢好運囉
Viu粉咁冇影響力,就唔好再話我地整死佢
要tvb 玩完好容易, 只要連登仔日日吹奏佢地就得, 而家就係tvb 係連登都仲係俾人屌緊, 所以咪未死。 Mirror 一樣, 越屌越紅
你代表晒成個viutv ?
COLLAR一眾領粉:KFC係良心企業
https://lih.kg/bhOhhvV
學你話齋
照理其他人返乜尻中資工 咪一樣
全港咁撚多藍企,根本除左返細鋪全撚部都係藍絲
自己講乜打番自己
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞