林二汶加盟擔任tvb《聲夢傳奇2》導師, 讚參賽者比《全民造星》少,資源分配較集中

262 回覆
16 Like 435 Dislike
賈狗真係好低賤,唔知有無幫153含撚
依家係反佢嘅人格

死咗隊友 後
邊個一直比工作係
邊個幫佢吸人氣
邊個幫佢做到最喜愛女歌手

做到最喜愛後 就馬上食碗面反碗底
利用幫過佢嘅台襯托另一個台先係大問題

好嘔心 做人都無原則
條男人係黃圈之恥 永遠無資格做手足
軒公有匪共認證係港獨藝人

第三次啦喎
唔敢認自己睇viu?
你係咪日日幫楷楷含呀
人地一樣藍到黑喎
搵食東家唔打
2022年仲要一飯之恩?
余德成撈到有啲名氣
一走左就浦頭viu有無原則噁唔噁心

你自己問胡刁盤同屎煎餅啦
你咪帶頭反囉
你都比人篤爆最鐘意帶風向架啦
你有冇轉過工呀?
一飯之恩 同 食碗面反碗底 同一概念?
唔好混淆兩件事

上tvb 就要踩幫過你嘅人
聲夢2我諗都幾大機會有Gigi同曾比特
林二汶咁既樣唔開學校都好難維生

多得viu俾佢做主持,以前at17霉個陣都有tvb俾佢地做主持頂住

飲水思源
咁咪即係以前大台嗰套霸道嘢
你淨係可以喺我台亮相 唔准上其他台

況且佢又唔係旗下藝人 應該都係逐個節目計啦
唔通佢淨係拍嗰半粒鐘晚吹然後唔可以接其他job?
僱員寧願唔要Reference Letter,都唔肯自己賠錢辭職!
https://lih.kg/tENPBGX
#358 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區
你唔諗下你上一份工個老細出錢請你
比野你做train你
你仲要轉工
好嘔心
做人都冇原則
笑死 發老脾
連登冷氣大台全部一比人起底就見光死
真係鍵戰到仆街
因為佢唱左林夕詞 藍奕邦曲既最後的信仰
2019年8月出
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞