林二汶加盟擔任tvb《聲夢傳奇2》導師, 讚參賽者比《全民造星》少,資源分配較集中

262 回覆
16 Like 435 Dislike

我都有成日係時事台
講真我都唔係真係死忠viu粉鏡粉collar粉,啲fans group同post我都好少入,係見班人見親人睇viu就好似得罪佢咁,睇唔過眼出黎抗衡下姐

我怕咩同佢地拗,想起我地又起錯哂
是撚但啦
連登仔玩 腾讯英雄联盟 都得
人地上下TBB有冇所謂
要跟台先選擇鍾意定唔鍾意個歌手,你睇人定睇台呀,係唔鍾意嘅倫伯去viu都唔鍾意,乞狗衫去tvb都唔會突然順眼左
次次呢啲post都見到好多腥夢狗上曬水死返香討啦

講明先紅viu都係垃圾唔會睇,廢事俾人屈viu pr
前博士何議員懷疑被人襲擊 我宣佈已討論完畢
https://lih.kg/1695979
班5毛用呢個post話我係5毛 大家自已起下我底用腦分析下我係咩人

呢條撚樣係咩人你地自已睇
音樂無分黃藍
你唔信咪算撚數囉
反正你班友當我viu打手都唔係第一日
信又好唔信又好啦
冇咩影響
係,
不過人有分
你係捉鬼大師囉
林二汶都無話自己係黃
佢屙篤尿係黃
咁重奇怪,人哋做邊間公司又關你乜事
要屌都viu出嚟屌,定你就係viu pr?
因為本身就唔多人鍾意林二汶
係Viu先多左人留意佢 吹捧佢
而佢正直社運先因為Viu(啲人反tvb)而叫紅左
而家走返去tvb緊係屌啦
【ViuTV】《IT狗》(62) 今晚9:30大結局 係時候做個了斷啦
https://lih.kg/vPQAxAX
#176 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區
你以為改左名冇人起到你底咩
影視台有中聯通viu
遊戲台有騰訊lol
財經台有富途牛牛

有咩問題? 宜家Viu好黃?
佢有佢上Cctvb,我有我繼續無視
依啲最鍾意污名化人地,佢睇造星我都唔會話佢造猩狗,講依啲野根本無意義只顯得佢小學雞
即係陶傑無講錯囉!
你打死一間公司唔轉工?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞