Sony WF-1000XM4 (26)

1001 回覆
13 Like 8 Dislike
想請問咁位ching,買左水貨,右邊唔著冇反應,聽聽下突然熄左。

呢個情況拎去整收咩價錢?
左邊跌得多而家有啲怪聲 想問下你地通常去開邊到整
買過啦
$1590-$1699
窮呀ching
sony
聽到隔離師奶講野
我上年一出就買,右面果粒用30分鐘已經冇電(係呢2星期極速惡化),左邊果粒仲有86%。

好彩送咗3個月保養,上星期四上東角整,話未有貨期,可能最耐要等四星期。
呢幾日用返對19年買嘅Nural, 舊電仲係好好,Sony貴咁多反而一年就已經壞。
我都係
一路都好地地
係突然之間一兩日極速惡化得返個零鐘貨仔

如果唔計佢送嗰三個月就真係啱啱好一過保就出事
Reddit好多都係咁

never had any issues with the battery only until last week was the first time that i heard the 10% warning message and since then the battery has been really bad.

https://www.reddit.com/r/sony/comments/vx11d3/_/

Didn't have any issues until approx two weeks ago. My right earbud now drains completely in 1h30 for some reason

https://www.reddit.com/r/sony/comments/vsrj86/wf1000xm4_battery_lifespan_after_months_or_year/if45d1b/

所以未出事嗰啲都唔好咁老定
夠鐘換耳棉
邊款好?
問下樓豬
我就用返跟機比果隻
我都係用原廠
如果過左保養換電要幾錢
Comply 耳棉再加更降嘈
有Sony專用款
我發現今代比上一代好快打柴,唔夠一年右耳啲電去得好快
咁你由拎上去整到提取共幾日?有冇兩星期?
上一代都係咁 今代命運一樣
我上年21年九月頭買,22年8月頭已經好快要叉電
我未得閒拎
只可以講等左大約十日收SMS
再等多少少時間應該串一千樓下
Sony WF-1000XM4 (27)
https://lih.kg/3120693
真係咁易壞電?
再推
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞