Sony WF-1000XM4 (26)

1001 回覆
13 Like 8 Dislike
整完之後開noise cancelling左耳會有風聲
想問下用iphone個鈴聲比佢搞到最細聲
係唔係仲係現存問題?
定已經有方法解決
用左一星期 有幾日都搞到差啲遲到
呢家晚晚臨訓都要check
係 iphone只要用過佢嚟聽電話就會變細聲 無fix過
無解決方法 iphone建議用返airpods 唔聽電話另計
算啦咁我手動較
唔聽電話都要聽鬧鐘嘛
新手油耳想問類似原裝S碼嘅膠有冇推薦
屌原來冇啦啦個鬧鐘唔響係呢個原因

試下跟我咁set啱唔啱口味,推返人聲同高音出嚟

利申:聽開日文歌
想問下咁多位,headphones connect 個setting會唔會用穩定連線優先?
定我呢個問題係一定有故障,根本唔關d settings事

因為新界仔要去銅鑼灣真係好遠,想睇下咁多巴絲會唔會有第二d睇法
你咪試埋setting先
唔得咪出去整
正常應該唔會係咁斷
佢真係一時時
但疾嘅位一定係1.人多 2.搭緊車 3.坐緊阿爸架電單車

撇除3呢個少人有嘅因素,大家人多/搭車會唔會疾?
setting係咪都Ldac/有開彈性音效控制/聲音品質優先?
唔該哂巴打
平時坐東鐵返放工都無疾過
我勁疾
thx
都係東鐵
疾1首歌左右
馬鐵+東鐵,冇疾
4月用消費券買左黎用 上個月就坐車跌鬼左
整體都幾好 降躁一流 不過戴得耐耳仔痛 係咪耳膠問題?
要睇地方
金鐘站東鐵月台如果人多一定疾
點解一定疾
日日搭都無事
我以前用d垃圾雜牌無線耳機幾多人都唔會疾
如果係人多地方(迫鐵)用priority on sound quality
再加手機同耳機相距比較遠(手機放衫袋同褲袋都有分別) 基本上一定疾

有時重開就ok 重開都唔得就要入app較stable connection

用stable connection都斷就肯定係耳機/電話有問題

利申用左接近一年
重開嘅意思係點?
熄藍芽再開
見到耳棉好多選擇
有無咩推介
有無用過xm3巴絲分享下xm4配戴感方面比xm3好少少定好多?
好好多
XM3形住形住會跌出嚟咁,XM4感覺穩陣好多
利申絲
XM3係真係會跌出嚟

利申 跌過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞