Sony WF-1000XM4 (26)

1001 回覆
13 Like 8 Dislike
係呀!
行路果陣係咁不停pause and play
坐低聽又無乜野
啲人之前研究過係個口罩唔貼漏氣 係邊位吹返落個耳機到
當咗你撳到 所以係咁當當聲同停歌 你哋可以試下用個好啲嘅口罩
想問iPhone用家 唔想部電話傾電話嘅時候自動connect 可以點搞?

次次接咗電話 較完用iPhone出聲 隔幾秒佢又自動連返入個耳機度 又唔撚係收得好

搞到講電話嘅時候 又要哂幾秒放返對耳機落個盒度 呢個問題好困擾
想問係咪揀左藍芽穩定連線優先, 就冇左 LDAC??
岩岩先知,原來xm3 係冇ldac,果陣送俾老婆用
呢家手上有部 1 仔係度試,得AAC
岩岩入左隻水貨玩 希望生生性性
但係我個隻唔係暫停個隻聲黎
咁無人知你係邊隻聲嚟 得sony客戶服務部幫到你了
油性耳仔係咪要時不時換耳塞
我試過,發覺係聽電話時塊面hi 到電話個mon 就會咁,所以而家我聽電話都會專登令塊面離開個mon 少少,淨係耳仔貼住聽筒
左耳戴得好舒服 但右耳就又唔實又長期銀住
試過個 app 嘅耳綿貼合度又話 OK 點算
我覺得好過,耳綿消耗快,我3個月就要換
但隔音同音質就無對比過,因為無得AB咁對比
try try先
真心你話個耳機收音好 我覺得好方便
但最衰佢收音差
角度戴上少少試下
平時45度,拉到上60度
thx
我要 180 度反轉先唔會銀到
ys
XM4 係咪就算開咗環境音模式
但如果突然有好大聲嘅聲響 就會自動開返降噪
係 保護你耳仔 八達通聲都會
打算入手,要有保係咪得官網個堆特約?其他講行貨都係無保?
冇啦啦對野連接唔到藍牙...放番入盒再拎番出嚟都唔得,手機顯示對野似乎冇發出藍牙訊號,到咗要整嘅時間?
我都係 係行緊路先會咁
有時撳完 唔洗兩秒又同你停
有一刻衝動真係想一野踩爆粒耳機
去app度關咗觸控感應器之後暫時無事了,
不過唔知係咪隻耳機有問題
有冇人隻XM4成日tap佢又無反應 有時想轉ambient sound tap左佢又轉到 但係又無左句「ambient sound」
又有時突然一邊耳無左聲 要除咗再帶返怎至要擺返入盒先有返聲?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞