Sony WF-1000XM4 (26)

1001 回覆
13 Like 8 Dislike
Sony online store訂係咪可以直接電話show張單就得
我唔見咗張單佢哋都可以從充電盒底個serial no. check到我啲資料
收倒
都用左岩岩好一年多d
今次拎去整整撚左兩個星期都未撚整好
airpod 壞壞地。想換xm4但見你地好多小問題咁
唔怪之得豐澤都賣咁平 1699
有問題先會講 無問題無人講
唔通airpod又無問題好完美咩
係,但好似xm4都幾多野壞咁
電又有問題
又會斷線
又會有風聲(airpod都有不過可以換)
但多唔多ios人用xm4
有咩評論呢
btw如果一整要擺低幾日仲要過海拎返都係幾大concern
但呢個係唯一方法
我都係特登安排啲節目要過海
「順便」拎埋對耳機
用緊 so far冇問題,所以覺得應該係撞手神
佢幾日就換左新耳機比我,巴打洗唔洗打去問下
係咪去駱克道行山

唯有試下
而家個airpod狂斷線
想換耳膠 請問去邊買多選擇啲?
佢打比我問咩事 我講左啲問題出黎但佢話咩都detect唔到攪到又再等
有無人隻耳機依家係帶上耳唔會同你講power on battery fully charged
更加唔會幫你自動轉去noise cancelling?
我換左新耳機之後就會再有"power on battery fully charged"
唔會幫你自動轉去noise cancelling問題一直都有,我諗係更新問題
其實會唔會清潔下個光線感應sensor就ok? 可能佢detect唔到你戴咗上耳仔
有做過 亦都係換左一隻新既比我都係咁既情況
不禁懷疑係電話問題 但問Sony repair個邊又話唔係
但佢又check唔到有問題我就逼住用隻XM3用左兩個幾星期
係iPhone 12一年用後感
除咗通話質素比唔上aripod
音質同抗噪都係一流
不過依款都係有啲舊
唔太建議依家入手
xm4上年先出 xm5快極都下年嘅事
冇保但平過水貨係唔係都買得過?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞