Sony WF-1000XM4 (26)

1001 回覆
13 Like 8 Dislike
我MacBook 又會記住我上一次個volume
咁可能係我用耳棉嗰陣載唔實 試過用耳膠真係唔得
唔該巴打
今日用無啦啦係咁斷
佢又唔係disconnect
佢係無啦啦細聲然後又大返聲
好似個system 講野嗰陣音樂會細聲咁
佢細聲嗰陣係會叮一聲
用cp100隔好好多多,應該cp360太短
rog3 連咗係屋企樓下已經狂跳線
我隻xm4因為舊電倒水拎左去整今日拎
有同個職員講一開機連就會default set 50%音量
佢都有幫我打左落張紙叫人幫我check
因為佢換咗新比我所以唔知係唔係有得整
但係新嗰個都一樣有呢個問題

新嗰個firmware係1.4.2 舊嗰個就係上一個版本無更新到
我同上面ching一樣連macbook無事但係iphone ipad都唔得
其實係唔係ios/ipados bug嚟?
舊嗰個年頭得iphone先有呢個問題但係ipad無事
係呢幾個月ipad先都係咁 但係我記得無掂過setting

呢個問題好撚煩
我自己屋企用一格已經覺得好撚大聲有時都要自己拉右上角微調
50%姐係8格 有時唔記得較播歌我個人真係即刻stone咗咁撚樣

建議用iphone嘅一齊等airpods pro2好過
邊度買好
我citylink買唔知有無中伏
當年係鬼域買Sony電話中過大伏
見佢自己有保又貴水少少就衝動買左
請問, 我用XM4 打電話比人, 人地成日聽唔到我講野
係唔係正常??
係……
XM4穩陣過3
Sony係咪冇train過班店員
問佢哋wh XM4 同XM5嘅分別都答唔到
我都係同你一樣
可能係部機"西"既問題
同你一樣
不過android 機
有L棉想換M
有意留TG
成盒XM4跌咗係巴士,係咪無得track返
Xm4 個盒好廢
跌左一下落地下成個花晒
尋日收工用左一個鐘,其中一隻就100%倒水到無哂電
啱啱到一年無保
用左就黎一年
感覺右耳跌電跌得好快
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞