Sony WF-1000XM4 (26)

1001 回覆
13 Like 8 Dislike
對sp800n唔見咗個充電盒
原廠配返成800,可以買隻新
上Carousell又徵唔到
有冇巴打知有咩地方可以放咗佢
WF1000XM4 依家罪大 store 幾多錢
屌收返 上面有寫
想問有無得單邊使用
有既話係左定右,定二邊都可以單邊使用
Thanks
請問左定右
對我影響好大,翻工要用右邊聽歌
Thanks
隻jabra elite 75t用左幾年終於收皮
諗緊好無買Sony xm4
長戴好似linkbuds (s) 吸引啲
耳機每20-30分鐘左右就會斷一次線
講緊坐定定喺度 用任何device都會咁
試過電話 Desktop Notebook iPad 全部都有類似現象
個斷線唔係淨係窒一窒 係直頭斷哂connection 要拎單邊耳機出嚟郁一郁 佢就會再reconnect
已經update到1.4.2
好困擾 想問下係咪通病嚟?定係要拎去整?
邊有耳機通病係會斷線嘅 快啲攞去整啦
我驚係我做錯啲咩settings
收到 唔該巴打
唔係痛病 係你耳機問題
今日用耳機
手機放褲袋,開AAC+DSEE
聽歌/睇片成日都會窒
但佢又唔會斷線
唔知係咪因為我帶兩部電話出街有干擾?
音質優先就會咁

AN機 3叔NOTE10連XM4 久唔久會有咚一聲
請問是咪正常 點解決
有冇巴打用過aex07耳膠?
好冇用?
之前用aet07,最近轉左aex07,感覺材質比aet07硬少少,幾好用,用落穩過aet07
你開咩setting? 開聲個聲 du?
邊度買平 定係去返 sony 買好
好用過跟機果對好多?
75t換xm4
感覺良好
呢兩日用既時發覺聽聽下歌有嘟一聲停歌,
之後再嘟一聲播番歌,如是者重複好幾次,
係我郁咗啲setting 定係壞咗?
連線優先
唔係開聲個聲 du
高音少少既"咚"一聲 咚個一下係停左音樂之後又播返,1秒左右
我又好似係咁
係咪行緊搭緊車個陣先係咁
屋企坐定定又冇事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞