歡迎想砌模型o既巴絲入黎 (141) 廣告就識賣post又唔柒開

1001 回覆
4 Like 4 Dislike
係咪我太偏食,我覺得對靴既件同頭髮造型又幾好
順路問
d 01開mr hobby gx 209赤金 同 sm 207 金
表面會有一層膜,好似溶解唔曬咁
係咪要用到gaia t 09先得
成隻都正 我想搵番之前有人整做電單車 個張圖
未用過呢兩隻油
要問下其他巴打
3m 砂紙係amazon 賣好貴
打算買邊間, 鐵迷
等手足搞3d 打印 淨係賣補充都fat fat
手腳黑色位無縫做衰咗, 結果要補鑊再手油+噴消光遮醜
(素組做無縫真係會俾人笑死)

辣眼睛, 所以四重
隻MGEX freedom 叫得做ex連電鍍都慳
其實幾好,
個色幾好睇,頭髮處理幾好
btw技術好唔係第一野砌就完美,
而係柒左執得返靚
唔駛怕柒
Thkx 巴打安慰
頭先去附近五金舖買唔到metal polish 幫把鉗去銹
想問吓樂器嗰啲省銅水polisher (本身有)得唔得?
眼線位通常用xf-64 red brown + xf-1 black
雙眼皮就齋xf-64 或跟角色設定
眉毛/眼珠 角色設定
腮紅/腮紅線 x-27 clear red
嘴 x-1 white + x-7 red + 少少 x-8 yellow
嘴唇/指甲 x-26 clear orange + x-27 + 大量x-22 clear
砂紙都得架,都係省走層銹啫
覺得直接叫大陸阿姐係d 板上面用新ex 高達筆金色仲靚
Finisher啦 n.maker都用緊
仲有呢個人咩

屌你用3D print完都仲要執
人生第一次用噴筆,真係應該用膠羹練幾次先

噴個半鐘噴到出水,天氣真係太濕連個水隔都頂唔住
屌你正牙
好撚近我
唔開post
有undergate 可以自己板噴嘅
開po仲近
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞