歡迎想砌模型o既巴絲入黎 (141) 廣告就識賣post又唔柒開

1001 回覆
4 Like 4 Dislike
用開紙巾/綿花棒抹嘅有機會塞毛喺銅嘴
所以果條友肯退俾三森真係佢好彩
而實際上我又覺得佢屌三森屌得岩
esp 一click 佢profile 見佢都有開檔,不如放上去自己個page 度賣好過
我同你嘅理解係一樣

訂金係賣家保障機制,
確保買家唔會走數
除非本身買嗰件嘢有缺陷/ 賣家執行唔到交易承諾

如果唔係冇咩機會退得到
同埋上得旋拍 十個有九個都冇理由撻訂
幾好
可以無條件食訂
順豐
到付成舊水
搵日拍拖入去當行個大運算
買樓退訂係人情,唔退係道理lor
provisional spa 都會寫明如果purchaser 唔proceed 就會forfeit deposit 既

而家只係無一份written contract 係度
於是deposit 係咪refundable 就subject to negotiation 咁
但係同樣地,人地都有權唔entertain 你個refund request,而要你proceed to completion
比多小小叫佢順豐到付啦
比喻可以簡單啲嘅
其實大學住宿舍都要俾deposit
我諗大家都明掛

讀U 已經成十年前,唔係好記得住宿俾deposit 個refund provision 係點
再講 今時今日食個buffet都要俾訂
咪因為個撚個book完no show囉
條友係on9 呢個位我諗大家都同意ga la

我只係針對講緊人地唔一定要退俾你姐
點講呢
本身訂左間遠d 既已經on9 左一次
順豐到付運費成舊水搞到貴過近d 果間成舊水好似on9 多一次

雖然time cost 貴過舊幾水,但硬係覺得好似搵自己笨柒
順豐到廿幾蚊咋喎
唔係架如果一盒模型既話有可能順豐到付會平過自己搭車
順豐咁平既咩
果次搵灣仔噴泉運洛克人黎都係23定26蚊?
我去灣仔來回都呢個價了
但係佢退左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞