環球歌手逃亡潮 陳慧嫻簽英皇 Aga轉投華納 Gin Lee拒續約

474 回覆
457 Like 7 Dislike
本身都以為會大紅大紫 點知冇咩聲氣
對上兩隻翻唱碟都 plug錯哂歌, plug埋啲老氣蹤橫 "讓一切隨風”, "Lonely"

明明 “送你一瓣的雪花”, “繾綣星空下” 吊打
講真,唔係呢行嘅人都知呢間公司咩料,如果咁都鐘個頭埋去都無辦法
含大
想像唔到, 我諗都係part返住李克勤或者古巨基出嚟行行企企啫
唔覺得makerville會贖pixel
已經有mirror error collar
一日有春卷喺度,你任何女歌手都唔洗諗住發圍啦
唔贖就奶得屎
先唔講立場問題,唱片公司就偏向A電視台,佢地自己就有B電視台約,點玩
有冇紐
如果佢地三個放棄唱歌 focus on拍戲同做節目主持其實係有得做
Viutv有比好多曝光機會佢地
但係佢地可能都係想唱歌?
我唔係好熟佢地三個
冇人睇都算 幫人做星自己一個都簽唔到真係on9既極致
最屌佢老鼠嗰樣嘢係翻唱都唔肯出新歌
都係睇值唔值得比啫
唔見魯生一開波就比贖金?
就係計過數知道肉參有巨大廣告價值先肯比
如果P1X3L紅
你估佢唔會比?
之不過而家未紅啫
又話錄咗一半歌, 都唔知錄咗啲乜撚
Error 一開始都霉到仆街 真係死好命靠無限制整個自肥同error 遊先返生
Marco同Phoebus本身都係好想唱歌
好想出多啲歌
要佢地放棄唱歌等如叫佢地去死
George就唔適合唱歌不過佢都鐘意跳舞
咪就係使唔使錄咁撚耐囉
而家makerville發大嚟搞 搞埋國際市場
一定要擴大規模
同埋每個團定位都唔同 例如mirror係上billboard
所以唔會內鬥 反而會有synergy
成日睇左做 開橙
佢哋首新歌好,但佢哋唱得唔好呢,Jace一開聲就帶返起成件事
我唔明白做乜咁多人講到佢哋係寶,即係如果佢哋做綜藝/拍劇好,咁咪繼續做嗰邊
星夢先係=曼聯

曼聯迷自己J自己球員 世界級
就好似星夢J自己歌手係香港最紅歌手 世界級
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞