環球歌手逃亡潮 陳慧嫻簽英皇 Aga轉投華納 Gin Lee拒續約

474 回覆
457 Like 7 Dislike
其實林欣彤同mc都有唱作所以除咗蘇麗珊未知,全間公司基本上可以自給先足
環球甚麼 還求甚麼
Aga幾時開到紅館

牙迦做咩咁睇唔開要留喺環球
環球成陣老人除到底有咩好
Aga你走啦環球會害死你
咁撚樣侮辱aga...個jude把聲食咗屎咁,作曲都好明顯唔係aga個level
無比資源攞到叱咤女新人?
早幾年出到begin 隻碟咁hit, 又有女歌手銀獎落袋

手牌咁靚都可以打到gin Lee依家咁沉,其實都真係唔係咁易
瓊jer 話係大陸分部
我想睇下脫離舒文同林若寧既佢

快啲走呀 aga
我想有番 3AM 個啲唔同風格呀
Aga 完全係環球一手捧出黎架 其實佢live 麻麻地
依家個路線好適合佢… 903 女金 同神台級待遇架啦
Aga 都無做過d 瀨共野 唔覺得依家好差 wor

Lean on me& this is how we roll好好聽
佢應該離開環球都唔會離開舒文
Gin 都有作曲㗎
係佢唔sell 唱作同作品少啲啫

上隻碟開燈熄燈、開錯燈都係佢作
獨一無二同芝麻開門都有份寫
好鍾意 gin lee 2016-2018 and 2020
佢上年 d 歌無 taste 唔代表佢差姐
做咩不斷攻擊 Eric kwok 姐
Gin lee 自己唱 一d 責任都無? 佢成日陰d 話被逼
咁公道講,AGA嘅待遇係唔差,
只係成間公司個vibe霉到就冧咁,
梗係趁機出去闖下啦,又唔係冇人要
Eric Kwok 依嚿垃圾返大灣區咪算囉
三個都咁新
可能仲有十年
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞