環球歌手逃亡潮 陳慧嫻簽英皇 Aga轉投華納 Gin Lee拒續約

474 回覆
457 Like 7 Dislike
Eric Kwok都有打手
你睇下佢寫俾阿Mike啲歌會唔會覺得係阿Mike嘅責任?
https://www.youtube.com/watch?v=iSGh4HBdgso
https://www.youtube.com/watch?v=xGaq62HjiCE
大家針住gin一句留環球而排除佢走
有冇諗過係環球自己巴屎閉唔想留gin?
同常啲垃圾公司廢其中一個原因係睇得自己太高
可能係環球自己嫌gin唔夠配合公司計劃(北上)而主動唔要人都唔係冇可能
樂壇第一人瑞陳慧嫻去英皇擺明奶共!等錢使!年紀大仲要走出黎揍老細陰公
陳慧嫻要唔要塞春卷?
呢間垃圾公司快啲走啦
話哂簽左藝人約都會幫佢三個既
真 蘇麗珊做乜鳩
簽佢返去擺一兩年跟住都唔會再唱歌
又唔好咁比 jude就真係唱k都不如
雖然aga唱live真係唔太得

所以專心捧陳豹啦!
Gin lee咁唱得都比人話垃圾
張蔓姿
顏值兩個都超晒班啦 唔使比較
華納肯簽林欣彤都r哂頭啦

演唱會因病甩底同搶人男朋友
比環球害得最慘應該係Robyn and kendy

推佢地去濕鳩好聲音扮素人參賽
要推
我知道 i don't know 哈佛都不可教導點解唱得出口
dusty bolttle live果時係編曲救佢
Solo真係見到底
真係要練唱歌
lm
想當年英皇都一樣大班人咁搞
Eason, Joey, twins, boyz
Gin Lee 入環球之後最好聽 最唔老土嘅
月球下的人 天地一沙鷗 幸福門 美男子與香煙 開燈熄燈
無一首係 Eric Kwok 作

同張學友嗰首 鬥嗌咁款

同埋佢拍完 TVB 啲節目,又話唱71歌
成個感覺又核突 仲老土過之前
Flop 晒都合理
終於有人講
歌手自己無份揀歌架咩
點可以將所有野推哂落公司
公司無宣傳係公司責任
咁d歌係唔好聽呀嘛
我對gin lee無好感亦唔討厭
唱功無質疑過 但覺得佢就係無selling point
講真佢紅得起就唔駛黎香港發展
係支那賺緊人仔啦
其實而家人仔比你想像中易賺
佢要賺 動一動身已經賺到
就係有份堅持先留喺香港唱廣東話

唔好成日用小人之心諗野啦連登仔
門常在大開過客送走了有幾個
呢隻碟正到
之後我係 903 聽佢話同 Eric kwok 傾新計劃,我就知仆街了

佢夾 Vincent Chow 同 CC 啲歌都好聽
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞