環球歌手逃亡潮 陳慧嫻簽英皇 Aga轉投華納 Gin Lee拒續約

474 回覆
457 Like 7 Dislike
仲有蘇麗珊
陳蕾值得更多
不嬲都有,佢哋電視方面係viu/makerville搞
歌先係環球

根本成日叫makerville回收,佢點再分咁多資源,已經又有collar/error
送Jude比環球啦
MakerVille第一日肯定冇,嗰日成個香港都係講呢樣嘢
冇人想要感冒jude,留佢作下歌都OK,唱歌真係咪撚搞
成個香港
eric kwok一人之力搞爛環球
食埋環球個市場都得啦,有錢又識宣傳
華納將捧 gigi d 資源放落Aga度就得

Gigi 張蔓姿
樣衰 唱歌又難聽

https://www.instagram.com/p/CU7X9Z6PGb-/

https://www.instagram.com/p/CSq9qsepu0f/
真,啲歌差到完全冇興趣撳嚟聽
凈係聽緊以前嗰堆
仲有隻cecilia so
噚日730 芝娃娃同Marco話佢地做咗咁耐,兩邊公司都冇開門卡
反而星4女女都有Viu門卡
真係聽到心噏
佢地同Jace首新歌其實幾好
曼聯應該係 大國文化
其實我一直覺得無咩資源比佢
歌自己寫,詞自己填,好似連mv都係搵fd拍
華納淨係幫手派台就得,係公司角度簽佢抵玩啦,乜資源都唔洗比佢,自己搞掂晒
剛好其實好聽 上隻idk就算鳩數
其實美男子幸福門呢啲都好正 只係唔hit
華納多女到組到幾隊女團
明明2020年啲歌好正,Chill Club女歌手都有銅獎加十大
但好似英皇已經係最好選擇
華納啲女歌手多到爆棚,sony就唔好提啦

希望可以好似佢師兄張敬軒咁啦不過以英皇既捧女歌手既往績
多一個有咩分別
Gin Lee 唔係話一定唔會走?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞