點解女清潔工可以隨便入男廁?

352 回覆
1012 Like 33 Dislike
睇呢個post 就知點解港女/女權撚可以咁霸道。
而家樓主唔係要利用男性得到啲咩著數,只係唔想俾異性見到自己去廁所,係保護返自己、維護返男性,就有成班傻閪話返樓主,blame the victim,男性都唔幫返男性。
但呢班人平時就笑/屌鳩女權撚。
上次帶vr入廁所都比阿姐影
呢d body shaming又係從來只有女人可以投訴
我唔介意
台灣試過女清潔工入男廁抹地,個男廁企滿晒人屙緊
1.某間go24 gym room 個男廁尿兜接近開放式 而個阿姐係隨便可以入黎 之前已經有巴打開post屌過
2.有次假日班姐姐 女廁爆哂 佢地成班笑住光明正大入黎男廁 一d唔好意思都冇

試過同身邊女性講過 個態度就係 :有咩問題? 你男仔黎加麻

其實唔關想唔想比人睇事 係你覺得人權受到侵害 而無人覺得有問題 仲要幫忙合理化 純粹因為你係男人 果下無名火起 真係無奈
公司啲姐姐/阿叔會係男廁出面敲門等一陣先入
𥄫女個陣又話男人天性 驚男人天性發作係女廁亂搞
你將男女角色掉轉 你報左警啦

喂男人唔好似你班女權咁小氣
我地無屌鳩呀姐 唔代表呀姐隨便入男廁係岩呀
爭取男清潔工平權入女廁
呢個世界係咁唔合理架啦
男醫生男護士做咩都要借眼,要有個女人睇住
性別平等根本得啖笑
我公司啲清潔啊嬸好離譜
唔敲門走入黎 見到我喺尿兜屙尿
然後就話 “嘩 有人嘅 有冇搞錯” 再即刻出番去

我:?????
真係有阿姐入男廁咁樣講過。
DANDY/HUNTER
其實女廁都無野睇 喺廁格 咁係咪可以進入來
歧視不嬲淨包女人、半男不女、有色猩猩同弱智
樓主你岩
但我諗50年後呢樣嘢都唔會改變
召喚karen
試過入男廁 見個阿姐係廁格清潔緊 用尿兜屙尿

比個阿姐屌:有無搞錯?見唔到女人喺度?
係呀
掉轉女權又會顛
平等

幫你含
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞