點解女清潔工可以隨便入男廁?

352 回覆
1012 Like 33 Dislike
睇唔明你最尾嗰句講乜
見樓上有人話入女廁反而正規好多
但男人有尿兜仲多機會暴露

Btw去日本旅行見過啲阿嬸都係照清潔 男人繼續痾
你個名改得好好
同你一樣咁戇鳩
會問有冇人已經好好
不過反應唔切佢入咗嚟見到你會屌鳩你有啲惡人先告狀
清潔阿姐示意圖

索到有驅風油呀
你呢段文係印證咗父權既無理
唔係女權
父權打壓女人,亦會打壓唔符合父權標準既男人
所以你指責既係啲父權撚
而呢班人既日常就係屌女權
型能到!
聽ching一席話 勝讀十年書
轉頭就要去男廁型一型佢
男女清潔工都好,都望唔到你部ipad

呢到好多會員都仲停留係廢老思維
有時間尻up,不如虛心進修下自己
打一大篇廢文
但連個主題都冇基本認識

同公屋廢老一樣
一味廢up

有咩事都講西方帝國主義入浸中國
雖然連咩係帝國主義都唔識
笑話一則
我係絲都咁話
根本從來就冇男女平等
係啲龍門撚諗出嚟自我安慰
入得就係廁所一部分 佢有責任幫你清潔埋
咁癲 明知有人係入面都拎匙開
如果有阿姐清潔緊,通常唔會入廁格
專登柯比阿姐睇吓
如果佢唔阻止你,證明佢係淫底
因為得女人先會咁介意
應該佢地唔知
pin
對女權的控訴
支持
我地平心靜氣解釋俾佢聽父權同女權嘅分別
佢就聽唔入耳 每個回覆都好激動
見到關女人事嘅野只會話好嬲好嬲女權撚啊
好似腦入面個字典得女權呢隻字 見到唔鍾意嘅現象就賴女權 但連google去理解何謂女權何謂父權都唔肯
覺得唔夠人講就話人地開分身account
其實喺網路世界一樣可以虛心學習嘅 唔一定要鬧交 有時可以退一步思考人地講嘅嘢 唔好見到女權呢隻字就起曬鋼

不過多謝你同物理系巴咁有耐性同去討論 你地其實解釋得幾好 不過有啲人堅持己見就冇辦法啦

再重申一次 同情樓主情況 不過覺得呢種現象叫父權會貼切啲
利申非女權 冇乜理呢啲野 純粹見到大家嘅討論好發人深省
得你d傻仔先要做attention seeker
連人地主題都唔知講緊咩
被人指出又無地自容唯有打下稻草人

至於你呢種人上連登上到性幻想會改變社會
清,睇黎你智力都出左問題
笑撚死人

不過點都好
你首先了解咩係女權先入黎尻up
唔係同廢老有咩分別
咩都加兩嘴又九唔搭八
都希望你用下腦先
九唔搭八

連人地真正討論緊咩野意識文化都未識
急住衝出黎分享自己不值一題又離題既資料
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞