點解女清潔工可以隨便入男廁?

352 回覆
1012 Like 33 Dislike

無入一陣入到嚟火藥味超重
又男拳又女拳
定其實個個好想入異性toilet

我就話好簡單
服務差! 唔c服!投訴!

樓主gogogo
其實每次有人覆我,我都好期待有人可以駁到我
畢竟辯論可以令大家思想進步,可能有人會諗到啲我諗唔到嘅嘢,咁我都學到嘢
就好似以前古希臘啲人星期日活動就係圍埋嘈交,咩都拗一餐
點知次次都係你啲低質回應,重要次次都避開我嘅pt唔反駁
失望啊
係 你講得啱
「個社會信女性弱者就唔會搞男人 男人有條撚就潛在強姦犯」好耐以前已經係咁
關女權乜撚野事
你確定係講學術同食自助餐既係同一班人
分清楚(學術上既)女權主義同女權閪既分別先得唔得
「就係因為女權d人講埋既野 搞到個社會信女性弱者就唔會搞男人 男人有條撚就潛在強姦犯」

前前後後至少三個人反駁咗你呢個point喇 你一係就駁返我哋 唔係扮睇唔到繼續攞住被人駁到爛嘅pt當大劍舞

Btw 係 你講得啱
其實呢樣都傳統男女唔平等嘅產物,舊社會一直認為女人對男人無害無侵犯,只有男人會侵犯女人,明明而家好多阿姐都鍾意𥄫小鮮肉,睇下呢排好出名個豬肉佬
#270我覆咗幾大段喇師兄 一句
重未計其他人喎
唔覆了 晒我時間 覆咗你都唔睇嘅

最後循例啦 係 你講得啱
究竟又關女權咩事可唔可以解釋下?
有女人就關女權事?仇女有個限度唔該
我諗主要係太長 見你哋幾個加埋咁長既回復真係唔係好想參與討論
佢眼中女權=女人要奪權撳低男人
之後連登仔會九唔搭八拉埋女權黎講
男性都有份笑鳩男性 明明成個現象男性其實有份做成
有好多性別上不公嘅印象 男性自己都有份形成 而真係女權係會關注埋男性權益 咁先可行達到男女平權
不過算啦喺連登講黎都嘥氣
佢哋淨係中意打飛機 拎啲唔係女權嘅八婆黎講 真係做嘢個啲唔會見到
打多兩個字都懶
真係講女權從來都係少數
其他只係望住字面意思就算
女權呀嘛,女人爭取權利嘛
有咩所謂 公司個呀姐直情望過我條何B
仲同我講「嘩咁大條,女朋友實好開心啦」
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞