【eFootball 2022 討論區】(3) Season 1 Underway!

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
上到D1後,仲要來來去去都係果啲人
D1踢咗3x場,有三個人都遇過起碼3次,其中一個仲要係屌佢老母死Lag狗
啲AI都幾撚癲 個波喺中圈附近會switch個喺禁區頂嘅中堅去迎波
下下都開成條路俾對面放直線
自己嘅人掂到波都紅 對面就雙腳飛鏟都冇事
一定要用R3轉人
幾時先有online friendly match mode 玩?係咪唔會再有架啦
等19號update season2
Thanks for your information
希望有新mode
而家D活動冇計rating都有人走場,都唔知打黎做咩
聽日legend pool應該出碧根/馬隊/卡富
想抽,想要碧根
真係唔知玩緊乜 我用快速反擊 球隊默契100 失控球權成班人無一個郁 完全唔逼唔逼都算 對面球隊默契得7X 球球都逼到on9 下下撞落嚟冇一下foul仲要唔係一場 連續幾場都係咁 我真係屌你老母K社
三隻都唔錯
但150抽有啲伏
每隻都真係1/150機會定係legend再低啲?
留意下對面有冇重課金
唔計lag狗 每次遇到呢啲情況 對面起碼3張精選
開始懷疑k社特登照顧啲重課玩家
我就係遇到咁嘅情況 咁諗住我都課咁實冇事啦 仲唔到我有遊戲體驗?結果3抽精選有2張係垃圾 仲要gameplay同之前一樣懷疑跟我account 搞9我
K 社痴撚線, 有時好似迫害你咁, 唔俾好日子你過
好啦, 諗住唔夠人玩, 走去玩單機對吓電腦, 點知都派隊李城黎炒我幾球
係咪想趕客呀屌你 K 廠
打電腦劇本局仲勁
根本就係, 對過一場對面課金隊, 明明低我兩個 D,
可以我係咁射都中柱, 出界, 跟住無端端係禁區話我犯規, 俾十二碼佢 之後成隊波沉撚晒, 俾人撳返轉頭, 係咁傳波都中間喪俾人截
痴撚線 都唔係技術既較量
簡單來講150隻入面,有上述三隻
你好彩,可以三抽搞掂
我想要馬甸尼,現在環境.閘位球員冇乜用😢
用緊Nuno Mendes
佢個轉人真係好難按制😢😢有冇高手教下路
同意冇乜技術成份 純粹係互相迫害
抽中包皮 rating E完全冇得用
今日更新完就應該唔係E啦
就係囉
官方為排名問題派所有玩家5000GP,派全D1玩家10萬GP
發發 可以再買球星嚕
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞