【eFootball 2022 討論區】(3) Season 1 Underway!

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
啲指名合約就到期 過幾日有冇新人可以簽
曼城洛迪,車仔佐真奴
想問呢家有冇Master League?
有排都冇
自己 train 個啲已經勁過指名合約個幾個 佢地可以光榮退役
如果自己啲人form差可以打下後備
屌你防守個陣撳極啲人一係蟹步, 一係唔跑, 點撚樣搞呀
有冇人用 FANTECH 手掣 懷疑壞手掣
有個叫 彭彭벤펭 既柒頭睇佢 record 係 D1,
其實好撚渣, 水平感覺 D9 不如,
對住佢防守個陣啲球員唔撚跑,
俾佢入咗兩球, 條仆街係後場死猜爛猜
我PC用Xbox手掣,好襟用,用咗幾年都無壞
淨係個左菇個膠玩到爛咗,因為右菇少用,我將左右菇控杆交換,又可以再戰
真係要買個 xbox 手掣先掂 但又驚買撚咗假貨
睇人玩UT,成隊TEAM OF THE SEASON,只係普遍咁帶步都好似人地跑緊咁
隻隻都90幾以上既數值,勁過D LEGEND
聽日有新野抽?
今日有更新?
更新緊
幾點更完有冇話?
遲下會有韋拿,史多夫,舒米高同雲佬 legend
更到2號呀
更新完係全部野都唔俾入 咁更新黎托呀
所以玩fifa頂住先,見佢出左葡超tots,如果唔係之前儲既錢亂用,應該組到
我開返 pes 2021 黎玩 好似進入咗另一個世界咁 啲畫面好撚靚
果時冇買到
pes 系列巔峰之作你都唔買 不過 BAL mode 對比 FIFA 黎講,
我覺得 fifa 好玩好多, fifa 係衰子彈傳球乞我憎, 同埋好憎佢地個開角球方式
琴日睇人玩d人都係咁用花式扭玩既當然勁,真係扭到好似玩雜技咁
呢度課左當買隻game,果邊就買左隻game當貨左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞