【eFootball 2022 討論區】(3) Season 1 Underway!

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
即係邊隻?抽唔中,中得好少5星
兩個進攻戰術都set邊後衛進攻,已經無位
不過唔set佢都無上前,所以唔set都得
升咗D1
想問下個排名有冇話打幾多場先計?
想拎頭10,000 個獎賞...
尼馬
有無人可以講下點配點?
睇吓你想點培育球員

戰術風格 +點, 球隊整體數值提高(右上個數字),

球員能力 +點就視乎你想個球員變成點樣能力既球員, 離不開都係 速度, 傳波, 體力, 身體碰撞性, 戰術意識, 防守技能 呢幾個大項
戰術風格 & 球員能力,有無話分點比幾多?
你揀岩一個風格就all in
以後升既人只升一個風格
咁球員能力 定戰術風格重要啲?
d 幼齒我通常升到90+風格
因為課金抽d 精選球員個風格未必啱,又唔想晒d 點升風格

能力值就建議dl eFHUB 22個app模擬下先
戰術風格重要d
如果成隊95+
5*個d 能力值會overall +3
同埋d 球員走位好好多
如果有玩Fifa, 風格=Chemistry
起碼都要成隊90+
琴日中包皮都唔想升風格,但得5點唔知升咩
敏捷+1
下身+1
變雙90速

射門+4
變88 finishing

仲有2點,一係加風格,一係加盤球

反而想知eFootball 有冇閥值
升到一個位係效益最大...
謝謝,試用pes點好似set死左個位,同真係睇你點咩有時差1點個大數值就差1,同試過點kante 好似幾勁
防守可以升到90幾
我最想買尼馬+Kante+Son..但冇GP
另外推介L.Hernandez (拜仁個個)
LB 但我放佢打CB
升爆咗d 防守可以去到全部9x
速度又有80+
仲要身體碰撞有85
好屈
拜仁幾隻後都勁
有d後悔,3千金幣博中細哨,抽完精選咪算
又冇kdb,kante係入面
再課囉
200幾多買左隻game玩算啦
*當
唔再課住啦暫時,遲下再算
玩PS4,無課,尋晚再開依然見唔到有young player既coach,走去search阿記教頭,佢真程無出人比我....
唔買阿迪達?
佢無出比我.......
任買,今集唔係隨機出
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞