【eFootball 2022 討論區】(3) Season 1 Underway!

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
大家進攻型兩閘會唔會升好多傳球?
同埋防守?
好似進攻型閘啲防守得6X
睇你打法姐…如果你主打邊路、兩閘壓上助攻、邊路長傳,姐係好似利物浦兩閘咁,梗係升高
我而家先識 look 返個球員技能表
隻 game 原來得 廣東話, 普冬瓜 同 日文,
竟然冇英文 重諗住聽吓英文會點講呢句
語言較英文
英文講波好正常既
最正係日文
想問係咪仲未有以前果款揀現成球隊同朋友玩online friendly match 模式?
官方搵左拜仁同祖雲達斯嘅球員黎玩,幾有趣
https://www.youtube.com/watch?v=kDaJdz70K2I
https://www.youtube.com/watch?v=k7Qo9w2g_n8
基艾沙識玩
拜仁嗰個紅色手掣幾靚wo
sule同基亞連尼都走喇,仲搵佢地拍片既
有d咁樣嘅技能,現在先知
可能一早就拍咗
或者依幾個得閒啲
今個legend pool開放咁多日
平時星期四更新
仲有幾日大更新
依幾日應該冇嘢玩
所以dl返fifa22玩經理人mode, youtube 見有位大陸人拍片玩得幾過癮
你唔講我都唔知有manager mode
一直都係淨係玩ut
街場mode玩過一兩場
ut係佢特色,但要打餐死,又要做sbc拎角,好辛苦,一係課金抽中,tot果d,呢隻都好d
更新後好似會開返聯賽,不過得半季玩
諗諗吓都真係可以玩返
淨係玩ut 反而好似嘥咗隻game
我哋要求好低
定期有人抽下, Update下少少新嘢,已經收貨
今次update之後應該會有月卡買
我都整左個人黎玩,睇做唔做到kdb2代,經理人mode就玩青訓,但全日本人試下https://youtu.be/3Y3lfpsb0wM
我都係咁岩睇到佢片先試下,因見呢隻都要更新排會悶,佢講廣東話
隻game整得好失敗,遲出咁耐證明班友唔識整,而且廣告又係吸引唔到新人去玩,舊人又留唔住
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞