【eFootball 2022 討論區】(3) Season 1 Underway!

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
但咁set佢會keep住逗後
我想打左邊個時左cmf壓前d右cmf逗後
右邊就相反
後衛個pool係兩個禮拜,下星期一冇精選
上集儲落
我而家係每日keep住login
ps4 pes21 my club同efootball 22
pc efootball 22咁去儲.
兩隻都set錨定
開埋手機版
貴教練係咪真係有咩大分別
暫時haaland除咗笨啲
射最後一腳好可靠
起腳太慢
要餵到好空再抽
係有啲慢
但有時一接波射好快
唔使點用力
有冇邊個似timber,做快中堅?
終於唔再斷成功踢到兩場
係呀師兄,打到好順,我都冇斷到
睇黎 我同你斷線個情況應該一樣
我之前係斷到一場都打唔倒
我打防反, 買阿特蘭大個白頭教練, 中高價黎講佢防反有 80, 配合我全部球員風格有 90 以上, 全部球員落場, 能力值會高 2 - 3 個 rate, 原本個前峰係 80,
但一落場就會自動升上 83

之前我啲球員全部都係 90 頭, 用舊既平教練, 防反 60, 球隊最高都係 95, 但用咗白頭佬就即爆 100, 變咗其他球員配點唔駛配到佢地風格上 99 都得到整隊 100 既效果
錨定?
冇左聯賽即時冇人傾
活動又打哂 個pool又抽垃圾
仲有乜好講
搵緊點綁定個Konami ID
手機果邊有成幾萬分未用
講吓戰術 陣式 球員推薦囉 或者分享吓技巧打法心得
呢啲先最值得討論
4-3-3

2CF 1SS
1CMD
2DMF
LB 2CB RB

最啱打反擊
Set 1隻DMF拉後,1隻前鋒唔返嚟

現役好用SS又u23暫時只揾到J.David
真係冇哂u23教練買
一個咁嘅bug整咁耐
K社做野出哂名,唔係隻22點會俾佢玩爛
有冇人對過隊波叫“打斷你狗腿” 之類嘅大陸仔
遇過 "网易狗也不玩垃圾"
之前由 532 轉 433, 完全唔知 433 係打緊乜,
兩邊左右 fw 分到咁開, 中路攞住個波好撚無助,
如果用 433 呢段時期慘過做雞, 晚晚俾人瘋狂中出

最後用返 532, 中場打 AMF + CMF & DMF,
即刻覺得成班球員返晒黎 , 感覺 352 應該會更加強, 但對於我呢啲寬強攻弱既人黎講, 用主守既 532 可能會比較適合我
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞