[耳機撚] 討論各大耳機店及耳機 (127)

1001 回覆
2 Like 6 Dislike
星星星卡入新磚得唔得?
乜金磚呢次大貨咩,識人4月中訂已經用緊
金卡同星星星卡係指?
用背囊
金卡指

星星星指3星,睇過隔離群SONY機讀唔到佢既卡唔知真得假
新金磚係舊就係重舊金磚50g左右,但本身你唔覺舊金磚都已經好重咩?
我部舊黑磚一直用緊張samsung
插去新磚demo度都冇問題
上去試Apple Music嘅時候都覺得少少熱
但出貨拎到手之後大把時間可以全部down曬落黎,唔再一邊聽一邊用Wi-Fi串流應該會好啲?
聽串流唔開WiFi會背景靜同乾淨啲,開住WiFi隱約有啲雜音,係屋企聽都幾明顯
都唔知好彩定唔好彩
就係想買條線 用返原裝線聽返3.5 先發現個問題
如果唔係 一直聽4.4應該完全唔會知有問題
真係無諗過QC咁差
個時數counter我預左會reset 不過實際時數應該仲係到 除非佢整係連D電容都換埋 都唔似會比部新既我
佢多數換成塊板 邊得閒幫你慢慢睇邊到壞跟住只係換個樣野
咁真係要重新煲 本身我都係一路聽一路慢慢煲
計埋串流大約應該都聽左50-60個鐘
希望唔駛等佢無零件果段時間
都驚驚地拎機即場再試果下都係咁 然後再loop 7-10日
佢無貨無零件
又係咁新既型號
可能換過部新既俾你都唔定
應該咁問 Pentaconn Ear插頭有咩線可以揀
三月尾訂(let s go),四月嗰陣話首批派貨源唔夠,要延遲到5月,5月4日call我話到貨。
拎咗機開心緊。
都係奇怪
你咁問似為換而換, 又唔講用緊咩,你咁樣問冇人會答到你
而且頭唔頭嘅野好死, 可以去搵人換, 再講有conX之後真係冇咩插針唔啱問題
線材首先要嘅係同你手上嘅機夾唔夾,或者你想對你嘅機有咩改變, 連自己想要咩都唔知就玩線同倒錢落海冇分別, 多多錢都唔夠你玩

你諗清楚自己想要咩再問過啦
咩耳機,聽咩歌?
想換線達到咩效果?
呢啲問題你答唔到最好就咪換,到時唔啱出二手又曬錢又曬時間
Effect Audio Centurion啦
我拎返舊嗰啲iphone插黎叉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞