[耳機撚] 討論各大耳機店及耳機 (127)

1001 回覆
2 Like 6 Dislike
你點聽法先?
SONY DAP 硬唔硬唔知, 但佢大部份野話減就減
相機電話, 個零 2 個月就減
但今次黑金磚至少有大貨賣夠先會減啦應該
有少少唔同,電話個價不嬲都唔硬,好快跌
相機冇玩開 唔評論
但之前金、黑磚好似都好耐先有減價,仲要個陣時冇咩點出現斷貨情況
唔放心可以拎去睇睇,不過試埋開 不打擾模式(唔記得個名係咪咁)
係,有冇開?
再跟埋佢熄左d 冇用既背景apps 可能會更好
平時都係用到廿數個鐘姐

https://www.head-fi.org/threads/sony-wm1am2-and-wm1zm2-android-walkman-optimization-guide.962975/
頂。助聽器咁嘅樣
相機好硬,仲要無貨
我一個鐘冇三%音量HG90,z1r
dsee開,動態等化開,其餘關,wifi藍牙關,聽file
flac 24/96
你有冇中途著mon轉歌,有既話又會食D電
開左dsee 都咁襟聽?
呢個真 所以佢出新野有貨先算
我返工出門口著機聽,直到我要開工做嘢剛好一個鐘,扣咗三巴仙電
用dsd係咪食電過dsee?
頭先1845問始聽@86%,而家1927@85%
差唔多
但我通常一播就放落褲袋 播完成隻album先轉
著mon時間我諗一分鐘都冇
啱啱到屋企1941,84%,中途轉過一次album
direct係核電黎
開dsd就食電好多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞