[耳機撚] 討論各大耳機店及耳機 (127)

1001 回覆
2 Like 6 Dislike
長開direct
你有冇開埋保護電池嗰個?
setup完開電池保護 airplane mode 之後乜柒都熄哂
我有
處理訂單中
一有咪減,但你唔知佢係會長缺定點
其他型號我唔清楚,但A1, A74呢d長缺好難買
我 A7R4 好似半年咁上下就減左, 細舖唔駛講

不過口講無憑, 頭先望過下, 佢對上出個部 507 初期優惠主係
連M7 買有平之類

都係個句啦, 佢缺幾耐又未知, 價位高日本同台灣咁多, 你話有無水位減?

橫掂而家訂都要7月先有, 代理同SONY 條隊又唔同
唔急咪等下, 再唔係咪跟返 SONY 貨期去街舖碰下運氣
我用緊A1, 由出機前落單,等左成4個月至拎到機
呢排我唔清楚供貨點,但今年年頭仲係好難買
Copy定 遲吓賣耳機照搬上去
你買A1關唔關你個名事
出機前落單等4個月堅係慘
最慘係而家一係就訂左都無貨,一係就正價訂但一街都係仲有減價
真心想要唯有訂

但買左幾次SONY 野,我堅持我結論係
唔急真係可以等
舊年年中街實無現貨,間唔中一部半部好快比人買走
仲有支50GM, 我等左成半年
有無人有用AZLA SednaEarfit XELASTEC 耳膠 ?
我戴緊果啲好易跣出黎, 可能耳油比多較多, 但又唔係好鍾意用耳綿
呢隻寫話有高黏力, 會唔會好啲?
會,但同時佢會好黏,帶一次已經黐左勁多碎屑塵垢。雖然佢強調可以洗,但係洗三次之後,個面基本上都滑曬,效果弱左好多。但係佢係ok好戴同隔音,只係唔㩒用同貴。
如果唔洗佢就咁用乾布抹會唔會好少少同襟少少?
好難,佢本身個面啜,又帶啲黏,好難用乾嘅方式處理。我驚你抺到最後布上面嘅毛屑都黐埋上去。
thanks.
咁Acoustune AEX50 耳膠呢隻呢? 佢設計好似會比較咬耳道?
有無人用過都OK?
crystal個黏力會耐過xelastec
但係舊金黑磚都係上年下半年先大減,擺明清貨出二代

我望咗幾年都企得好硬個價

除非好似相機早兩年咁,過一排就新一代
應該唔會咁快有下代掛,我機都未收到喎
放心啦 舊金玩咗5年先有第二代
轉format
好似最食電
DAP市場應該細過相機佢連機仔都幾年先出部
今日跟住你咁用dsee聽真係核電
個半鐘先3%
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞