呢堆野突然間跌到仆街

933 回覆
45 Like 7 Dislike
一早講左 班on9仲要沖入去 $0.01 成1.2B 盤 慢慢排啦

好撚慘架喇佢地
依家沽都有排先沽到

上星期已經講左 好似261 咁逼你場外$0.009比貨佢

可以場外交易架咩?

補充番 261 有好心人接ja 1027 未必會有

場外交易
輸鳩哂佢咪算 串過馬撚仲教佢地人手對盤

總會有人覺得有奇蹟既
一早講左 班on9仲要沖入去 $0.01 成1.2B 盤 慢慢排啦

好撚慘架喇佢地
依家沽都有排先沽到

可以場外交易架咩?

自己打去證券行問啦 會有艇仔接貨

咁可唔可0.005入貨,再0.01賣返比人

好快0.01既買盤都無埋,到時就無成交等合股,甚至除牌

好撚慘架喇佢地
依家沽都有排先沽到

可以場外交易架咩?

慘過玩動物

好撚慘架喇佢地
依家沽都有排先沽到

可以場外交易架咩?

但仲有盈利,會唔會扮下野做下數,發幾次盈警先,再合股
1027 等合股再跌
1.6B

排下囉 十球十球咁掃 掃百幾下就得
1633 點解冇入 David Webb 50 都彈唔返
0.6 入

無人睇場得班老散買賣 點升得起?
0.6 入

唔好咁天真啦
你以為david webb 個個list 咁神先得架
受累個莊有幾十隻股
1633係其中一隻
0.6 入

唔好咁天真啦
受累個莊有幾十隻股
1633係其中一隻

之前有位手足仲睇呢堆垃圾annual report 尋寶
0.6 入

唔好咁天真啦
受累個莊有幾十隻股
1633係其中一隻

之前有位手足仲睇呢堆垃圾annual report 尋寶

香港大把老千股,50隻係D乜
1027入得未
1027入得未

隨時入得 $0.01成億盤比你a
1027入得未

億六股等緊你
1027入得未

億六股等緊你

屌,十六億股先岩
1027入得未

億六股等緊你

屌,十六億股先岩

16億股都只係1600萬
個莊仲散緊貨
個莊仲散緊貨

入左1.2M等收皮

0.01之後仲可唔可以跌落0.009?
定係會直接無左隻股
之前買左隻股跌到去0.01無幾耐無左
日日掛0.01 有無機會沽得出
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞