呢堆野突然間跌到仆街

933 回覆
45 Like 7 Dislike
請坐底
全部David webb講過

有冇link please
好驚david webb 有危險,香港得返好少呢啲敢講真話嘅人
依堆股票全部同一個莊家
個莊家之前累David Webb輸過錢ar ma

吹啦你
好驚david webb 有危險,香港得返好少呢啲敢講真話嘅人

佢now係英國
好撚安全
0.017 揸緊1027 想揾多隻入
8108 有無彈過??
聽日競價可以唱定
撞進了冰山。捲上了急彎
依堆股票全部同一個莊家

吹啦你

最少三間

話事既應該係pink gor

http://hkm.appledaily.com/detail.php?guid=56790602&category_guid=7015342&category=instant&issue=20170606
真係唔好得罪股壇長毛 累佢輸錢佢應該真係會起晒你底比證監查下你 因小失大停埋牌真係可能連殼價都蝕鬼埋
聽日競價可以唱定
撞進了冰山。捲上了急彎

聽朝會好好睇
依堆股票全部同一個莊家

吹啦你

最少三間

話事既應該係pink gor

http://hkm.appledaily.com/detail.php?guid=56790602&category_guid=7015342&category=instant&issue=20170606
真係唔好得罪股壇長毛 累佢輸錢佢應該真係會起晒你底比證監查下你 因小失大停埋牌真係可能連殼價都蝕鬼埋

Pink gor一早係證監on list人物 有鬼用 人地識玩

做人留下餘地好啲

1633都冇
關david webb講唔講乜事
係_哥出事 佢成個系比人洗倉

1633都冇

啱啱睇左1633 想撈
關david webb講唔講乜事
係_哥出事 佢成個系比人洗倉

Pink仔邊會有事

好似話失聯 我梗係想佢無事 最大方個莊係佢
8217 0.5既話可以撈下
1027集氣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞