呢堆野突然間跌到仆街

933 回覆
45 Like 7 Dislike
2仙掃咗20萬股1027

我都掃咗20萬股!
http://www.hkexnews.hk/listedco/listconews/sehk/2017/0627/LTN20170627828_C.pdf
呢個岩岩既公告關唔關今日事?

佢自己都跌過半
2仙掃咗20萬股1027

我都掃咗20萬股!

200k唔癢唔痛
執餐晏就好撇
http://www.hkexnews.hk/listedco/listconews/sehk/2017/0627/LTN20170627828_C.pdf

佢自己都跌過半

似想割席多d

佢自己都跌過半

似想割席多d

割席
中國國家文化產業 (745) 賣晒手頭上1027股票
等睇其他公司散晒1027 d貨之後,1027玩10合1
中國國家文化產業 (745) 賣晒手頭上1027股票

隆成金融集團 (1225) 賣1027股票
今次仲唔玩完
有咩入得過博
1027被大力沽
1027 呢D最煞食, 最多散戶入,
首先係仙股, 重要係徘徊係0.01-0.02之間,入場費最低, $160就有一手
最受散戶歡迎,
1) 好多係買少少當睇戲, 入場費低 , 幾百幾千都玩得, 輸哂咪輸哂lo
(所以極多散戶入)

2) 好多見急跌搏反彈 , 0.015 彈番0.03 都2倍啦, 有幾難姐
(急跌唔一定會反彈, 幕後好可能係莊家散水走人, 搵散戶接貨)

3) 部分估計係震倉
(你話斬倉都合理D, 邊有震倉係震都跌9成幾)

4) 部分諗緊莊家都要輸喎, 跌咁多, 入番D同莊家共同進退
(錯哂喇, 唔好比0.01個價位昆左你, 現價已經12億市值,
最重要係呢隻股曾經做過1拆25, 再1拆5, 即係1拆125股,
亦即係代表 現價0.016, 等於未拆細前既$2,
呢隻股上市價都只不過係$1.1 咋, 咁你話莊家現價沽貨係賺定蝕呢?

急跌引散戶呢招玩左好耐, 但永遠有人會信,
你短炒幾格既可以, 記得止蝕,
如果仲諗緊佢彈番上0.1做毫子股既, 都可以既,
等10合1, 就變得番毫子股

過左黎連燈

高質

高質

難得既好會員
有冇人今朝等入1027

巴打想入
有冇人今朝等入1027

巴打想入

all in
派錢
派錢
發達啦
1蚊入翠如已上樓
隻聯旺
1蚊入翠如已上樓

1蚊入左1萬咋
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞