呢堆野突然間跌到仆街

933 回覆
45 Like 7 Dislike
真係唔明點解咁多人會玩呢D垃圾股
認真你去買太細嬴既機率仲大過買呢D垃圾股
開車未
1027 0.017入
第一次買 但之前有睇教學書
有無巴打可以比下意見,thx

唔好睇太多書 , 書幫到你基本野 ,
實戰經驗重要d , 好多野親身輸過先會明 先會深刻記得
意見上面講過哂 , 沽

新手心態通常想人話佢知strong hold
好快升返上去

咁巴打有無咩可以指點下?
例如點用陰陽燭睇後市,唔該巴打
想學野,thx

依類股技術指標冇咩意義
你要見到買盤好活潑,好多大手買盤
咁先可以上車坐下順風車
至於上咗車就咩都冇意思

係老散咁多既情況下
就算我做莊一定要推返依隻野上去
都會係低位磨下收下貨先

大手買盤都可能係射倉
人人玩細股方法都唔一樣 我自己都唔醒 無謂教人害到人喇

咁又係

其實算唔算係震倉?
屌拿星大利市都唔識睇就學人玩妖股

唔好屌呀 惡過狗架
http://realblog.zkiz.com/greatsoup38/64297

你班友玩之前睇下人地點撚你地先啦
再reply :
1) 玩垃圾股切忌懶醒分析業績 , nav 個d , 呢d 係大隻藍籌股/實業股就有用 , 係d 垃圾股絕對無用

2) 玩垃圾股切忌睇圖 , 無用的 , 大股睇圖就有用

3) 抱著細本幾千幾百玩少少唔怕輸既心態都係錯 , 咁樣諗不如拎去澳門賭下大細/ 賽馬會賭馬賭波仲好 .
幾千幾百都夠你玩幾鋪。
垃圾股呢隻輸面咁大 , 細本放落去都係輸,直接拎下賭可能仲好。

4) 新手買股建議唔好買垃圾股 , 太高風險 , 比你撞彩贏一次 , 好易會輸第二 ,三次 , 因為你根本唔識分析點解會升 . 個莊究竟做緊乜 , 幕後邊個炒緊 ... etc.

諗住汁幾千走人。希望星期一走到
1027 @0.012 100手

可以好老實同你講 呢隻垃圾去到呢d位都仲有9億市值就知財技玩成點 大比例供股而家唔會過到證監 要最慳錢做法唯有學261咁係$0.01度磨段長時間 慢慢磨到$0.01都無買盤就用艇仔係$0.008 $0.009接你貨

信不信由你 個john都幾肯定無心用錢打番上去 自求多福啦

多謝指點,星期一即走
再reply :
1) 玩垃圾股切忌懶醒分析業績 , nav 個d , 呢d 係大隻藍籌股/實業股就有用 , 係d 垃圾股絕對無用

3) 抱著細本幾千幾百玩少少唔怕輸既心態都係錯 , 咁樣諗不如拎去澳門賭下大細/ 賽馬會賭馬賭波仲好 .
幾千幾百都夠你玩幾鋪。
垃圾股呢隻輸面咁大 , 細本放落去都係輸,直接拎下賭可能仲好。

4) 新手買股建議唔好買垃圾股 , 太高風險 , 比你撞彩贏一次 , 好易會輸第二 ,三次 , 因為你根本唔識分析點解會升 . 個莊究竟做緊乜 , 幕後邊個炒緊 ... etc.

係香港市場睇nav買股都算係最大騙局之一 無論大股細股正股妖股
再reply :

幾千幾百都夠你玩幾鋪。

係香港市場睇nav買股都算係最大騙局之一 無論大股細股正股妖股

一個物業重估就GG
再reply :

幾千幾百都夠你玩幾鋪。

唔該幾位巴打,希望會有逃生門

唔好屌呀 惡過狗架

樓上有隻伸手狗連自己賺幾錢都要問
屌佢仲可以屌返人轉頭,而家係咁揾位入人
on99
係呢個post學到好多野
呢個post真係好撚好笑
http://realblog.zkiz.com/greatsoup38/64297

你班友玩之前睇下人地點撚你地先啦

睇左少少,今晚再睇哂佢
多謝分享,又上一課
再reply :

幾千幾百都夠你玩幾鋪。

星期一唔洗咁驚既 擺低一格一定走到
再reply :

幾千幾百都夠你玩幾鋪。

老實講,今次第一次買股票
都唔係太想第一次就輸
不過都多謝巴打你咁有心!
一句講哂
無人脈無消息
唔好玩細價股。
因為呢D股票唔係用緊真正performance / forecast去定價

定價既基本上係莊家,
莊家亦有佢方式令自己立於不敗之地
你以為佢跌就蝕底?
諗下好喇。

呢個係近年黎損手爛腳既心得。
一句講哂
無人脈無消息
唔好玩細價股。
因為呢D股票唔係用緊真正performance / forecast去定價

定價既基本上係莊家,
莊家亦有佢方式令自己立於不敗之地
你以為佢跌就蝕底?
諗下好喇。

呢個係近年黎損手爛腳既心得。

咁你個1389呢
再reply :

幾千幾百都夠你玩幾鋪。

老實講,今次第一次買股票
都唔係太想第一次就輸
不過都多謝巴打你咁有心!

有得沽就沽, 唔好貪心平手走人/甚至賺番D錢走人,
錯就係錯, 下次努力番咪得, 賭場日日開, 何必執著一定要同一隻賺番番黎
1389 出左業績 http://iis.aastocks.com/20170630/002850913-0.PDF
雖然蝕錢 但幾日前都出左盈警加上暴跌 大家點睇?值得hold?

利申: 幾手@0.19
1389 出左業績 http://iis.aastocks.com/20170630/002850913-0.PDF
雖然蝕錢 但幾日前都出左盈警加上暴跌 大家點睇?值得hold?

利申: 幾手@0.19

蠢撚到你咁不如留d錢做下iq測試算啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞