呢堆野突然間跌到仆街

933 回覆
45 Like 7 Dislike
2仙掃咗20萬股1027

而家0.018

3點後冇得走

點解 想入

我都係2仙入左7萬股
一買就預左蝕...

預左蝕買來做咩
留返唔好
買咗10萬
1389 買得過,收市我諗見到 0.3
再高就難D
再高就難D

我買左100000 股 @ 0.195
1027依加$0.017,升返上1蚊買樓不是夢 大前提係隻野唔會停牌
1027依加$0.017,升返上1蚊買樓不是夢 大前提係隻野唔會停牌

1027 玩完左啦
再高就難D

david 之前點名 "known bubble"
留名睇傻鳩

2仙掃咗20萬股1027

買咁少有乜意思,輸又唔肉痛,贏又無肉食

岩,一球球咁掃
再高就難D

david 之前點名 "known bubble"

隻隻都係啦
佢返唔到去1蚊
諗都唔好諗

52週高位都係3毫幾

52週高位都係3毫幾

2仙上番3豪講緊15倍
1027 10年圖 個價仲低過0.01

一手都係160蚊
火燒連環船
今朝ICAC拉咗廿幾個人

拉晒d大股東,董事
好快停牌
【洗倉風暴】傳港交所提議強制低於1元僵死股退市,限制借殼上市

《經濟通通訊社27日專訊》今日多隻細價股遭瘋狂洗倉,十跌幅更達八至九成。其中,漢華專業服務(08193)及美捷匯(01389)先急瀉近九成及六成,隨後跌幅擴大,匯隆控股(08021)及中國集成(01027)等跟隨急瀉。
據《騰訊證券》報道,市場傳聞指港交所(00388)前天提交了提案,為了激活香港小企業創新,要強制低於1元且平時交投不活躍的僵死股的退市,並限制借殼上市,鼓勵新股上市。

會唔會好多合股
入1000蚊玩下先
  《經濟通通訊社27日專訊》有內地傳媒報道,港交所(00388)早前提交了提案,為了激活香港小企業創新,要強制低於1元且日常交投不活躍的殭屍股退市。此外,亦限制借殼上市,以鼓勵新股上市。  港交所發言人接受本通訊社查詢時否認以上傳聞,指完全沒有事實根據。(ek)
  《經濟通通訊社27日專訊》有內地傳媒報道,港交所(00388)早前提交了提案,為了激活香港小企業創新,要強制低於1元且日常交投不活躍的殭屍股退市。此外,亦限制借殼上市,以鼓勵新股上市。  港交所發言人接受本通訊社查詢時否認以上傳聞,指完全沒有事實根據。(ek)

試水溫?
好撚刺激
執錢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞