呢堆野突然間跌到仆街

933 回覆
45 Like 7 Dislike
講多次咪入1027 , 散戶鬥散戶 , 慢慢陰落去 , 莊家已經散左好多貨 , 唔好期望咩莊家再炒番上去 .

另外好多人諗最多咪輸到0.01 ! 駛L 驚咩 ,
咁你就錯哂 , 雖然最低係0.01 , 但係
1) 可以跌到0.01 淨係得沽盤排隊 , 買盤無哂 , 因為香港最低價係0.01 , 你唔可以排0.009 買,
變相係你被迫hold 住 , 想沽都無人接 , 係無人接
最佳例子261

2) 沽到0.01 , 莊家可以10合1 , 變番0.1 , 再跌過
所以輸既機會真係大

我明白你既苦心
好多人既心態係細細地當賭大細咁
一千幾百賭輸左算數(最少我係咁)
如果呢D股都訓身既就真係祝佢好運
上網都可以見到OFFICE老屎忽D口面
簡單野講兩句就明的 人地新手唔識你好心的咪講兩句提點下
覺得麻煩ON9的咪唔出聲恥笑下
衰得過無視新手之餘仲拉埋其他老手玩圍威喂小圈子排斥其他新人
有新手黎玩下睇人地地輸錢又講兩句恥笑下咪幾開心
硬係中意自己單機懶勁
吹漲

咪臭係 高人一等咁既姿態 人地都好虛心同有禮貌咁問啦

睇人分析垃圾有咩意思

一尼 自己新手 唔識 聽多個冇壞
二尼 信佢真係識好多人 講啲野係堅 有內幕聽
三尼 佢係靠炒股起家 自己買左邊隻有幾多賺幾多輸幾多都肯講

人地講乜都信 自求多福

我就完全冇炒既 唔洗驚會洩
只係想討論佢講既野姐
當港聞咁睇 ok?

你都信哂佢囉 咁你咪繼續聽

聽又唔一定信既,聽完再自己分析
咁唔通你睇連登又等於信哂d 人吹水

係呀 我又冇信哂 但有啲位我覺得可信姐
就係因為新手先想聽多啲同討論下
你話佢唔可信 有冇得講下佢唔可信係邊先
一尼就話佢垃圾 信唔過

8200 275
0.1幾叫人入 0.2幾叫人訓身
佢實識行內人架 唔係點幫人地_ _
1591又係
上網都可以見到OFFICE老屎忽D口面
簡單野講兩句就明的 人地新手唔識你好心的咪講兩句提點下
覺得麻煩ON9的咪唔出聲恥笑下
衰得過無視新手之餘仲拉埋其他老手玩圍威喂小圈子排斥其他新人
有新手黎玩下睇人地地輸錢又講兩句恥笑下咪幾開心
硬係中意自己單機懶勁
吹漲

伸手同新手 係兩回事
講多次咪入1027 , 散戶鬥散戶 , 慢慢陰落去 , 莊家已經散左好多貨 , 唔好期望咩莊家再炒番上去 .

另外好多人諗最多咪輸到0.01 ! 駛L 驚咩 ,
咁你就錯哂 , 雖然最低係0.01 , 但係
1) 可以跌到0.01 淨係得沽盤排隊 , 買盤無哂 , 因為香港最低價係0.01 , 你唔可以排0.009 買,
變相係你被迫hold 住 , 想沽都無人接 , 係無人接
最佳例子261

2) 沽到0.01 , 莊家可以10合1 , 變番0.1 , 再跌過
所以輸既機會真係大

感謝!我最後輸1200蚊放咗!
1027 0.017入
第一次買 但之前有睇教學書
有無巴打可以比下意見,thx
1027 0.017入

買得少就放係度幾年可能會有得賺,買得多即刻止蝕啦
1027 0.017入

我依家唯有希望佢業績打救我,如果係好嘅話
1027 0.017入

你買左好多? 真係止蝕好,已經0.012,可能變第二隻261
1027 0.017入

你買左好多? 真係止蝕好,已經0.012,可能變第二隻261

1 拆125
真實現價1.5$

上市先1蚊
1027 0.017入

唔好睇太多書 , 書幫到你基本野 ,
實戰經驗重要d , 好多野親身輸過先會明 先會深刻記得
意見上面講過哂 , 沽
1027 0.017入

前人教落, 新手唔應該玩呢D貪大上大落
而係應該揀D大隻安全既黎玩
呢D股唔係單單靠咩業績,消息黎玩, 而係睇個莊鍾意點玩就點玩
蝕得多定少其實都係要斬, 除非你預左舊錢無左
1027 0.017入

意見上面講過哂 , 沽

呢樣真
1027 0.017入

意見上面講過哂 , 沽

新手心態通常想人話佢知strong hold
好快升返上去

咁巴打有無咩可以指點下?
例如點用陰陽燭睇後市,唔該巴打
想學野,thx
屌拿星大利市都唔識睇就學人玩妖股
1027 0.017入

意見上面講過哂 , 沽

好快升返上去

想學野,thx

走啦

諗住汁幾千走人。希望星期一走到
1027 @0.012 100手
1027 0.017入

意見上面講過哂 , 沽

好快升返上去

想學野,thx

好認真 玩細股無必要睇圖 john家疊水既真係可以同你畫足兩年圖先開車

諗住汁幾千走人。希望星期一走到
1027 @0.012 100手

可以好老實同你講 呢隻垃圾去到呢d位都仲有9億市值就知財技玩成點 大比例供股而家唔會過到證監 要最慳錢做法唯有學261咁係$0.01度磨段長時間 慢慢磨到$0.01都無買盤就用艇仔係$0.008 $0.009接你貨

信不信由你 個john都幾肯定無心用錢打番上去 自求多福啦
1027 0.017入

意見上面講過哂 , 沽

好快升返上去

想學野,thx

依類股技術指標冇咩意義
你要見到買盤好活潑,好多大手買盤
咁先可以上車坐下順風車
至於上咗車就咩都冇意思

係老散咁多既情況下
就算我做莊一定要推返依隻野上去
都會係低位磨下收下貨先

大手買盤都可能係射倉
人人玩細股方法都唔一樣 我自己都唔醒 無謂教人害到人喇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞