[忍唔住笑] 無綫收視慘淡 《六點半新聞》跌到單位數

259 回覆
563 Like 3 Dislike
7點做返資訊性節目算啦

而加已經係資訊性節目: 中共唱好自己唱廣告雜誌
有幾多人唔洗返工
7點做返資訊性節目算啦
屌你老母射鵰都插水?香港人咁對一桐?
惡意抹黑?
上星期日日落雨, 仲有心情睇電視?

原來落雨收視會低,真係大開眼界
新聞聯播
第一單新聞 當日突發
第二單新聞 祖國又再送大禮 照顧香港
第三單新聞 特區政府乜乜
中間加插一段 祖國又上太空 研究成功奸27之類
第四單新聞 泛民d衰野

廣告

全節歐美日d衰野

7點做返資訊性節目算啦

個打飛機一帶一路到底幾時做完

打到支那有新cap水大計為止
講到支那勁和諧
7點做返資訊性節目算啦

個打飛機一帶一路到底幾時做完

打到支那有新cap水大計為止

依家viu同港台果d先叫資訊性節目 依家cctvb果d真係淨係幫支那打飛機
成日話幫依個國家果個國家 之後又搵果度d人話出黎多謝支那 真係聽到都想嘔
步亞視後塵
其他節目都算,但新聞真係唔可以睇cctvb
全家轉哂睇cable news
惡意抹黑?

上次八號風球我直
有分析就認為
惡意抹黑?

上次八號風球我直情打爆咗部電視
有分析就認為

日本新聞網報道
惡意抹黑?

上次八號風球我直情打爆咗部電視

2003年杜鵑(好似係)襲港
六點半新聞收視高見30點啦
六點半新聞跌收視係因為個個都要ot啫
計返83台同晚間新聞嘅話其實差唔多
有名你叫cctvb
抵佢有今日
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞