[忍唔住笑] 無綫收視慘淡 《六點半新聞》跌到單位數

259 回覆
563 Like 3 Dislike
叫堆主播帶返個push-up bra, 拉低d件衫咪引到一大堆毒撚睇囉
行返亞視條路
個套三生三世係大陸紅到仆街
點解去到香港就咁

電視劇收視率造假
每集收55萬
個套三生三世係大陸紅到仆街
點解去到香港就咁

劇本本身唔得
都係我地金庸個射鵰穩陣

大陸HIT 香港一樣可以死寂
要睇都睇左
叫堆主播帶返個push-up bra, 拉低d件衫咪引到一大堆毒撚睇囉

中肯
佢都唔止新聞
其他劇集都係咁hea啦
屌你d劇情一模一樣
撚會再睇你咩
佢都唔止新聞
其他劇集都係咁hea啦
屌你d劇情一模一樣
撚會再睇你咩

冇睇套劇
不過望親愛回家d 預告廣告講親都係
邊個邊個偷聽/唔覺意聽到對家講野
一知半解之下爆出去比其他人知咁
惡意抹黑?
上星期日日落雨, 仲有心情睇電視?

原來落雨收視會低,真係大開眼界

笑到仆街

好出奇咩 落雨唔炒得蛋添呀

貼堂

八號風球電視開唔到架,收視仲低啦
依家睇新聞睇奇妙同viu仲好啦 仲睇CCTVB
劇集睇韓劇嘅話viu同奇妙都有 點解睇tvb
你地唔知再上星期一打風,扯高收視咩?
啲新聞仲膠過CCTV
搵鬼睇
d新聞好長時間都係照讀中共新聞稿。
唱好新聞又越黎越長,一早睇有線新聞算

第一節:CCTV
第二節:美日韓台衰野

全部都係錢錢錢股股股炸播
我唔覺有分地方報
乜野三生三世十里流灘,個名中二病發作咁,得班未見過世面既大陸人捧
基本野
第一單新聞 當日突發
第二單新聞 祖國又再送大禮 照顧香港
第三單新聞 特區政府乜乜
中間加插一段 祖國又上太空 研究成功奸27之類
第四單新聞 泛民d衰野

廣告

全節歐美日d衰野

點解我睇都唔同

第一節 特朗普走失隻狗
第二節 美國某某名不經傳人死左
第三節 美股乜七乜七
第四節 歐洲某地發生交通意外,殺人,火災
第五節 中國登月成功

日日都撚美國新聞死報爛報,我真係以為我係美國人,你fbi炒乜春人關我撚事咩,美國總統濫權炸,我地唔係美國國土呀。連登仔重話照中共聯播讀,事實係美歐中東日韓本地咁既次序,跟美聯社路透社炸吓嘛。
自家制垃撚圾
外購劇c9都識上網睇啦
收得皮TVB
工都未收 睇撚咩
自家制垃撚圾
外購劇c9都識上網睇啦
收得皮TVB

廢老思想跟唔上時代架
第一單新聞 當日突發
第四單新聞 泛民d衰野

廣告

全節歐美日d衰野

點解我睇都唔同

第一節 特朗普走失隻狗
第三節 美股乜七乜七
第五節 中國登月成功

日日都撚美國新聞死報爛報,我真係以為我係美國人,你fbi炒乜春人關我撚事咩,美國總統濫權炸,我地唔係美國國土呀。連登仔重話照中共聯播讀,事實係美歐中東日韓本地咁既次序,跟美聯社路透社炸吓嘛。

無睇過就收皮啦, 無啦啦講一帶一路幫人起鐵路,又話改善人經濟改變人思考,講左鬼咁耐先知唔知邊鬼過轉台轉左cctvb新聞
大陸味主播
打飛機新聞
你睇埋我果份
唔係有全港食肆播足全日咩?
第一單新聞 當日突發
第四單新聞 泛民d衰野

廣告

全節歐美日d衰野

點解我睇都唔同

第一節 特朗普走失隻狗
第三節 美股乜七乜七
第五節 中國登月成功

無睇過就收皮啦, 無啦啦講一帶一路幫人起鐵路,又話改善人經濟改變人思考,講左鬼咁耐先知唔知邊鬼過轉台轉左cctvb新聞

一係講美國台灣,之後就讀 咩野中國主權不可侵犯點點點,一講香港講獨,d人大講成堆廢話又唔cut,之後話一國兩制先係唯一出路,話無讀既人一定完全無睇過。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞