[忍唔住笑] 無綫收視慘淡 《六點半新聞》跌到單位數

259 回覆
563 Like 3 Dislike
63萬都唔少
第一單新聞 當日突發
第二單新聞 祖國又再送大禮 照顧香港
第三單新聞 特區政府乜乜
中間加插一段 祖國又上太空 研究成功奸27之類
第四單新聞 泛民d衰野

廣告

全節歐美日d衰野

點解我睇都唔同

第一節 特朗普走失隻狗
第二節 美國某某名不經傳人死左
第三節 美股乜七乜七
第四節 歐洲某地發生交通意外,殺人,火災
第五節 中國登月成功

日日都撚美國新聞死報爛報,我真係以為我係美國人,你fbi炒乜春人關我撚事咩,美國總統濫權炸,我地唔係美國國土呀。連登仔重話照中共聯播讀,事實係美歐中東日韓本地咁既次序,跟美聯社路透社炸吓嘛。

無睇過就收皮啦, 無啦啦講一帶一路幫人起鐵路,又話改善人經濟改變人思考,講左鬼咁耐先知唔知邊鬼過轉台轉左cctvb新聞

果啲係新聞以外既持輯播,我講緊新耳本身
第一單新聞 當日突發
第四單新聞 泛民d衰野

廣告

全節歐美日d衰野

點解我睇都唔同

第一節 特朗普走失隻狗
第三節 美股乜七乜七
第五節 中國登月成功

日日都撚美國新聞死報爛報,我真係以為我係美國人,你fbi炒乜春人關我撚事咩,美國總統濫權炸,我地唔係美國國土呀。連登仔重話照中共聯播讀,事實係美歐中東日韓本地咁既次序,跟美聯社路透社炸吓嘛。

無睇過就收皮啦, 無啦啦講一帶一路幫人起鐵路,又話改善人經濟改變人思考,講左鬼咁耐先知唔知邊鬼過轉台轉左cctvb新聞

果啲係新聞以外既持輯播,我講緊新耳本身

自己睇下喇,頭三單係美國新聞,就算三唔識七美國議員做左乜都報一餐
垃圾台執柒佢
屌你老母TVB
第一單新聞 當日突發
第四單新聞 泛民d衰野

廣告

全節歐美日d衰野

點解我睇都唔同

第一節 特朗普走失隻狗
第三節 美股乜七乜七
第五節 中國登月成功

笑撚左,所以話香港人真係無國際視野,係特朗普懷疑干預司法,炒查緊佢通俄既FBI局長喎,咩FBI炒人啊,玩下手可以彈劾,咁樣都無新聞價值咩?

唔睇新聞反TVB反上腦
第一單新聞 當日突發
第四單新聞 泛民d衰野

廣告

全節歐美日d衰野

點解我睇都唔同

第一節 特朗普走失隻狗
第三節 美股乜七乜七
第五節 中國登月成功

笑撚左,所以話香港人真係無國際視野,係特朗普懷疑干預司法,炒查緊佢通俄既FBI局長喎,咩FBI炒人啊,玩下手可以彈劾,咁樣都無新聞價值咩?

唔睇新聞反TVB反上腦

Trump做少少野都好影響美國股市,道指跌港股又跟跌,港股都唔關香港人事?你小學雞黎架
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞