顧客購買 3 球分裝雪糕 質疑濫收費用 店方:並非客人永遠是對的

957 回覆
407 Like 35 Dislike
打份工姐,唔洗做狗啊,俾戈兩個臭錢大撚晒咩
on9仔
Block柒條傻鳩啦
佢入黎淨係成隻癲狗咁吠
純粹係到自high扮型

隔離post起出黎既
個事主自己去挑釁人在先 咩都未搞清楚就話人黑店

你都幾好野 怪返店主公審
佢地比人屈黑店你唔出聲平反?

先撩者賤
未搞清楚就黑店

睇埋隔離post 佢完全無睇到店長最後果長篇回覆

呢個客態度有幾好?
你睇下個客自己講咩
佢有問到店員香蕉船果個係Size唔同
咁都唔知?

一行三人 叫三個雪糕分開裝 2個用杯 一個用筒
你點樣理解到佢係叫緊香蕉船?
佢既世界淨係得奶同跪嫁咋 咁樣先係真正既服務

拎日本人黎講先on9
佢地咁好服務係因為佢地咩都要死忍同硬食
「顧客係上帝」
吹呀? 祝你同果位c9 白頭人送黑頭人
讀書唔成就梗係要做低三下四服侍人嘅乞兒工,你又要廢又要唔服氣,倒吊冇半滴墨水唔通俾個大經理你做咩!你呢啲賤種廢柒本身就應該死,對地球完全零貢獻,仲咁撚大口氣,你死咗起碼唔使嘥米飯養廢人
唔夠人講就話人恰師奶仔 家下係因為佢係女人/師奶先話佢?店主如果係女人 可唔可以話返個師奶恰女人仔?
寫咗大撚晒?你條閪店員唔提醒人就寫乜都係假
屌你老母所以咪話你戇鳩囉!嫌少就咪學人賣雪糕,一百幾十都想執,好撚等錢開飯呀?出街乞啦冚家剷!柒婆醒你五舊呀撚屌狗!
又唔撚係d咩合約條款,水蛇春咁長比人偷渡幾句搵笨就話睇唔明會睇漏左

買杯雪糕個menu得幾樣野都搞唔掂,仲好意思調返轉話人白痴
三球雪糕本身就係另一個product,唔係「三個單球」有優惠
問吓盲人輔導會啲盲人係咪唔出街先,我話有條連登黐膠花鬼鼠話唔出得喎
人地買9件麥樂雞餐,唔通你做店員又會同人講減少少份量買6件麥樂雞會平d?
你哋呢啲低端人口做埋啲乞兒企堂賣貨日鳩日篤眼篤鼻對住份嘢就梗係熟啦,你試吓行入一間新餐廳新舖頭望吓人哋份餐牌底者海報廣告,你計吓時要幾耐先睇得明啦戇柒!垃圾傳菜龜讀咁多年書會考咪一樣肥鳩晒,柒撚懵懵屌你老母冚家剷!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞