顧客購買 3 球分裝雪糕 質疑濫收費用 店方:並非客人永遠是對的

957 回覆
407 Like 35 Dislike
嘥氣啦,乞兒唔會返頭幫襯你真係聽佢講唔係咁care嗰幾廿蚊咩
當啲客小朋友咁湊,要氹佢已經過時啦
乜嘢私人對話放上網好缺德,講都戇鳩
一陣個客搵到位都係cap圖post返上去
差在邊個出手先咋嘛
呢啲就真係識玩啦其他回覆真係天真過天真嬌
問題係個客以為自己好啱 擺人上網公審
點知7咗del post
我唔係執着錢
唔執著又咁緊張
人地一兩分鐘未覆就chur 人
呢句簡直係閪客口頭禪

如果有閪客協會,
呢句野肯定會做成書法牌匾放喺總部
好樣衰 臭閪有樣睇

就係你呢啲心態先搞到啲閪客得寸進尺
一嚟就話人黑店係為啖氣
你講嗰陣有冇笑出聲
乞兒就唔好食啦
個staff唔撚同人講唔可以分開裝咁撚奇怪
你直接收人三球雪糕既錢都要同人講清楚啦,唔理個客係咪好撚閪
On9 明明自己冇錯既野 仲要送coupon 比佢
佢以後咪周圍投訢r著數
香港太多你呢d傻閪處理手法先搞到香港咁多閪客
最後都係要睇條款,況且個價錢有好多factor影響,舊雪糕唔會佔好多
呢套過時啦
你鋪頭有問題,我發現糾正幫咗你
下次仲要我俾錢食?
投訴到你無得撈添啊
又係時候討論三拼應唔應該比番3個單拼份量
又唔係我去做 啲時間都唔係我嘅
店主覺得自己係老細
心諗 屌你老母唔好幫襯丫笨 你再黎唔撚做你生意既心態去處理所以咁樣回應
好撚肉酸,P到個樣成隻咕嚕咁
衝出黎柒
正閪客
個閪客真係落order買三球既話,比錢果陣已經發現有問題啦,點會事後走黎發神經

根本一開始就係買3個單球,之後見三球平就講大話想R著數
將軍澳嗰間有擺demonstration show size 出嚟
其他分店就唔知了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞