元朗/朗屏/洪水橋 上車盤 16 - 肯開Post未?

1001 回覆
7 Like 22 Dislike
yoho town係咪都要淋一段雨
商場好似有條橋唔駛淋
yoho吊打其他二線盤
經天橋、會所、屋苑有蓋通道,去所有座數都可以做到冇雨淋。
保安 覺得睇座頭保安啦 的確唔算好好
漏水 冷氣 玻璃 都係常見問題
質素唔認同 多後生 居民大家好團結 呢點幾好
同埋真係要擇單位 兩房3xx呎個啲唔洗睇過400呎先好睇

利申 前排搬入去 始終睇不值做人 所以自己衝量
好似冇 反而尚豪就有
新世界「高質版居屋」選址元朗 擬建300伙 最細300呎 料2027年入伙

新世界選定於元朗欖喜路一幅約逾三萬方呎的土地建議興建有關項目,已於5月初向城規會提交土地改劃申請,新世界於元朗欖喜路物色到一幅約三萬零三百方呎的土地,預計可建約300個單位,加上土地業權完整,新世界並無持有項目的相連土地,適合發展私人資助房屋項目。

https://hk.finance.yahoo.com/news/%E7%A7%81%E4%BA%BA%E8%B3%87%E5%8A%A9-%E6%96%B0%E4%B8%96%E7%95%8C-%E9%AB%98%E8%B3%AA%E7%89%88%E5%B1%85%E5%B1%8B-%E9%81%B8%E5%9D%80%E5%85%83%E6%9C%97-%E6%93%AC%E5%BB%BA300%E4%BC%99-035020073.html
5座1樓定唔知2樓向泳池果間好似都企硬700左右
個邊仲唔夠多車多人咩
繼續加
唔整車位未得
8,9座咪要淋雨囉
可以經會所
可以經天橋,行123座,穿過會所,再經7座,去89座。
剛成左間3座3樓655萬
但外望地下係有飛人落過地
地下落當然唔計
同埋呢間客廳外望會望到機房頂同埋間新起既地盤寫字樓,都幾礙眼
銀彈夠就433/461
一步到位 無缺點
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞