元朗/朗屏/洪水橋 上車盤 16 - 肯開Post未?

1001 回覆
7 Like 22 Dislike
睇落應該一堆初創或者大陸公司多
ONE NORTH係咪吹大左
http://hd.stheadline.com/news/realtime/pp/2334355/

屌你老尾連登話狗也不屌 但次輪推327伙秒清300伙 1房最高呎價2.14萬
咁快起好
back office果啲咪有 荃灣如心/沙田新城市中央廣場都唔少
一向都係,跟連登仔反向操作就掂。
當人人都叫升果時就代表市場太熾熱
好似買股票咁,當報紙都賣少年股神月賺幾多錢你就知就爆煲
但當有人唱淡,你就知其實成交都唔係好旺
有睇開樓就知
香港購買力驚人
同埋早一批人都賺左好多 1開2 2開4
大富翁遊戲玩左好耐啦
根本#1既描述唔真實世宙樓下就真係多企街喇 朗城環境一定係三寶最好 價錢反映哂
朗8對面虹方去到夜晚已經會熄燈,冇咁大影響
世宙樓下就係同樂街同利群樓
無人留意 雖然我次次都有望
邊到?翹翠?
附近居民都係重點睇商場有冇野賣
你時運高,見唔到朗城匯下面個渠口噴水正到呢
小弟某個星期日去過睇貨尾,朗城匯得2樣野唔好
真心係平台會聞到臭味,可能果日咁岩我唔好彩,但睇果個單位係高層所以就無味
因為係星期日,樓下勁撚多賓賓聚集,又嘈又影響市容
所以我認為盡量揀高層,應該無咁臭同無咁嘈
朗屏去元朗廣場條橋已經比賓印佔據左
擊壤路極多叉仔
尺價反映曬樓既質素
所以價錢反映咗呢方面缺點,但單位入面用料真係唔錯。
我睇之前都有偏見,去到有驚喜,覺得佢算係華懋比較有良心既盤

BTW小弟無持有朗城匯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞