元朗/朗屏/洪水橋 上車盤 16 - 肯開Post未?

1001 回覆
7 Like 22 Dislike
唔係好覺深夜多嘈音
座向問題?
內園靜過鬼
應該係 對馬路晚晚勁嘈
早排都有睇過樓
T1-3 較好。。。個景開揚好多
其實座數 樓望樓好嚴重
完全見到對面屋做緊咩 😂😂
管理費幾錢?會所會唔會假日好似yoho 咁撚多人咁爆
溱柏出黨鐵站條馬路會唔會塞好耐
見人話尚悅去元朗繁忙時間有排塞
要搭特別車返工既工真係慘
元朗發生斬人血案。今日(19日)凌晨零時許,警方接獲報案,指有10多名惡煞,在元朗安寧路38號對開大混戰,當中有人持利刀作武器。救援人員接報趕抵,尋獲4名男傷者,當中2人被送往屯門醫院、2人被送往博愛醫院,其中1名被送往屯門醫院的男傷者,送院時陷於昏迷。

現場消息稱,血案發生於上址屋苑「世宙」地下一間酒吧內,當時有人在酒吧舉行生日派對,期間疑因碰撞問題,與另一枱人士發生爭執,其後該批人士「吹雞」,召來大批惡煞搭的士趕至斬人,由酒吧內追斬至街外,情況極度混亂。事後街上多處遺血漬斑斑,場面觸目驚心,警方現正調查事件。
有個長期吹捧世宙既7頭出黎講兩句
成個元朗都係咁架啦
朗庭園都得
樓下斬人姐 我唔落樓咪得囉
想請教下park yoho好唔好住? 我見樓下好似無街市同一般食肆
帝庭居點睇,見好近輕鐵站
Park yoho唔係元朗市 要搭車出去
D垃圾會斬人斬刀入yoho樓下?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞