[Klopp2026] 紐卡素 對 利物浦 2

1001 回覆
16 Like 2 Dislike
點會冇陣痛期
1516聯賽踢得好曳
1617一月同二月都係仆直
差啲冇頭四
1718季初防守都就嚟爆炸
5/31前會賣得出,聽講新班主會用住舊管理班底,即係暫時轉會方向照舊
丹麥狗都走左啦
不過光頭唔係個個人都carry到
我頭型唔啱
Thiago唯一缺點係啲落腳太辣 辣到會整傷自己同拎牌睇賓奴啲欄截係柔好多但一樣截到
Thiago我仲係諗緊佢究竟同迪布尼比差啲咩,始終都覺差0.5 - 1 個grade 主因係迪布尼由拎波到做決定係零delay
拎波前就諗好哂
呢啲陣痛算啲咩
1617上半季同多一樣並列歐洲入波最多隊
係文尼踢力架杯同啦子傷左先開始崩
根本冇人懷疑過廢中個陣

1718個問題黎左vvd就唔係問題啦
但係真係好正,我平時勁大汗,一變光頭即刻涼爽好多唔會痴住啲皮膚
迪布尼力量型啲
步大力雄
同埋入球數字靚好多

牙高位置冇咁前
較少機會射門

係 迪布尼啲跑動係好有力 一啲都唔柔弱
佢真係落左好多苦功 抵佢做當今第一中場
唔好出街
速度力量都差一大段所以kdb可以打前d
Thiago只可以後d較炮
1617個崩盤其實都幾恐怖
1718未有vvd
九十月大敗幾場之後
其實真係有少數利迷質疑高普

公海甚至乎有人笑高普係咪淨係得熱血兩個字
Ibrahima Konate has played 23 games for Liverpool FC and has NEVER lost

廢中又唔撚變 操練又搞到d人傷哂我真係好厭惡

你都唔撚係第一日知個班主仆街架啦 今季ge成績無論關唔關傷人都好 你做緊ge野係將咁多季建立ge都推倒 同人講你個足球哲學係淨係可以威幾季

你睇人地雲加廢夾遜咁多季都可持續有料 就算摩狗呢十幾年各個聯賽都拎到咁多錦標 唔係一個manager咁簡單 戰術同訓練方面都有番咁上下料

你依家操撚到d人傷哂踢條撚 我要番肥賓好過啦
1718上半季軍心好不穩
VVD空炮 古話要走
買Ox比人笑張90
文尼作客鏝攞紅
老虎同貼兩個都唔太掂咁
但果陣DC華都唔玩力量型 都一樣踢到前一格
Thiago能力我覺得唔會輸比DC
心態仲狠啲
其實軍心唔穩最大原因係古狗

Liverpool Kop End
點解我人工咁撚低
唔知達蛇係咪真係有咁嘅料
佢得左就係上面講嗰啲一教就教大會又成功嘅例子
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞